12th June 2010, 13:16
(This post was last modified: 12th June 2010, 13:18 by Dr. Feelgood.)
Blue_Avalanche Wrote:Дали промяната не е предизвикана от някакъв проблем ,който Нико е имал на 4:18 ,където ми се струва ,че ВЕЛИКИЯ Брус спасява цялата песен? Съмнява ме ,но все пак кой знае ...
Е, технически проблеми се случват. Аз съм на мнение, че това въртене на песните е било планувано, защото както за Paschendale, така и за Dance Of Death си има специален фон/завеса. Такова нещо не може се подготви ей така.
А иначе, аз ще съм щастлив, ако разнообразяват сетлиста честичко, въпреки че не им е в стила. Този въпрос с разнообразните сетлисти е много щекотлив. Всеки фен, който посещава повече концерти на любима група, а не е случайно попаднал, иска да слуша, колкото се може повече песни. И това, групата да обяви преди начало на турне, че ще прави промени всяка вечер си е опасно за самите тях, защото както феновете се кефят, когато чуят някоя рядко свирена песен, така и същите фенове веднага започват да негодуват, ако да речем в две поредни вечери сета е един и същ.
Според мен като цяло трябва да се правят промени, още повече, че сега на секундата се разбира какъв е сета и я няма изненадата от преди ерата на Интернет, когато всичко се е разбирало по време на концерта. Сега, държа да отбележа, че има групи, като за мен еталона за това са Maiden и AC/DC, които почти не си барат сетовете, но пък до такава степен са изпипали всичко, че просто ти доставя неимоверна наслада и просто те те премазват със своя професионализъм по време на концертите си.
Всичко е въпрос на избор на самата група. Няма една истина. Има ползи, както от единия, така и от другия подход, стига да са направени както си трябва.
Както си мислех, че евентуалните първи промени ще са чак за концерта в Дъблин и до тогава няма какво толкова да се случи, така сега чакам утрешния концерт с голямо нетърпение, за да получим нова информация около цялата ситуация.

UP THE IRONS!
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast