2nd September 2010, 12:55
Покрай тези слухове се замислих и за предполагаем сетлист. Сглобих един сет от 16 парчета, състоящ се от 6 песни от The Final Frontier, още 3 пост-2000 песни и останалите 7 са "класически" като за едната класика си мисля или поне се надявам, че ще е някаква изненада, под формата на рядко изпълнявана песен. Не ги подреждам по място в сета, защото не ми се занимава.
Уточнявам, че това са песни, които си мисля, че най-вероятно ще се изпълнят, а не тези, които на мен ми се иска да бъдат свирени. 
Нови песни:
Satellite 15... The Final Frontier
El Dorado
Coming Home
When The Wild Wind Blows
The Talisman
Starblind (надявам се да не се пренебрегне за сметка на Mother of Mercy или The Alchemist. Това при уговорка, че въобще се изсвири шеста нова песен
)
пост-2000г. :
Brave New World
These Colours Don't Run
Dance of Death
Класики:
Iron Maiden
The Number of the Beast
Hallowed Be Thy Name
The Trooper
The Evil That Men Do
Fear of the Dark
Where Eagles Dare/ Die With Your Boots On
Обща продължителност около 1 час и 55 минути + още 5 минути за Брус и агитацията му да си купим новото концертно ДВД.
Уточнявам, че това са песни, които си мисля, че най-вероятно ще се изпълнят, а не тези, които на мен ми се иска да бъдат свирени. 
Нови песни:
Satellite 15... The Final Frontier
El Dorado
Coming Home
When The Wild Wind Blows
The Talisman
Starblind (надявам се да не се пренебрегне за сметка на Mother of Mercy или The Alchemist. Това при уговорка, че въобще се изсвири шеста нова песен
)пост-2000г. :
Brave New World
These Colours Don't Run
Dance of Death
Класики:
Iron Maiden
The Number of the Beast
Hallowed Be Thy Name
The Trooper
The Evil That Men Do
Fear of the Dark
Where Eagles Dare/ Die With Your Boots On
Обща продължителност около 1 час и 55 минути + още 5 минути за Брус и агитацията му да си купим новото концертно ДВД.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast