Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ed Force One ще лети отново !
След новините по-рано тази седмицата, че за съжаление Astraeus Airlines преустановява своята дейност, вокалистът на IRON MAIDEN Bruce Dickinson разкри, че в момента работи по няколко нови авиационни проекта, някои, от които може да засегнат неговите бивши колеги в Astraeus. Една от неговите авантюри, с която вие вече сте запознати, е предстоящия Bruce Air Flight 666 Experience в симулатор на Boeing 737.

Отдадеността на Bruce към неговата авиационна кариера продължава да е все толкова страстна и пламенна , както винаги е била като той иска да увери всички фенове на MAIDEN, че това включва продължаването нафен-клубските пътувания Bruce Air и използването на Ed Force One в даден момент в бъдещето за турнета.

[Image: bruce_in_cockpit.jpg]

Bruce
коментира: "Добрата новина е, че Ed Force One отново ще лети като имаме време за подготовка, за да бъде всичко в изправност следващия път, когато ни потрябва. Междувременно ще се занимавам с нещата около летенето, докато MAIDEN не тръгнат отново на турне!"

Фронтменът на IRON MAIDEN и пилот Bruce Dickinson обеща да възроди британската самолетна компания, която обяви несъстоятелност.

Bruce Dickinson ще има повече работа от преди в авиационната индустрия след закриването на Astraeus Airlines, където беше пилот на Boeing 757.

Базираната в Гетуик, Англия Astraeus обяви банкрут в понеделник, 21 ноември и по съвпадение Dickinson беше капитан на последния полет, оперирайки от името на BMI, от Джеда (Саудитска АрабияWink за Манчестър.

Bruce Dickinson заяви: "Изумен съм, че хора, които са малко запознати със ситуацията, твърдят едва ли не, че ще се озова на улицата след затварянето на Astraeus. По-близките хора от моето обкръжение са запознати, че има много повече неща, които се случват около мен.

"Първо, вече разработвам план, с който ще се опитам да спася Astraeus или поне да стартирам нов бизнес с работни места за моите приятели и бивши колеги от Astraeus. Това е сериозен план, включващ хора, които са много добри в тяхната работа.

"Честно казано, сега Astraeus е освободена от бизнес модела, наложен от исландските собственици, които, ако трябва да бъда честен, може би не оцениха подобаващо начина, по който оперират ключовите авиационни пазари, и виждам варианта за успешно изкупуване на компанията като постижим. Няма причина, оригиналният бизнес модел, който изгради Astraeus като може би най-добрата и най-успешна организация в своя сектор, да не може да бъде възроден в полза на бившите й служители, нейните партньори и клиенти.
Второ, също така съм замесен в проект, който може да доведе до откриването на близо 1,500 работни места в областта на авиацията, в южен Уелс. Това ще се превърне в много добра новина.

Трето, от известно време участвам в разработването на компания за тренировъчни полети - Real World Aviation, която перфектно ще помогне да се адресира вечното предизвикателство пред авиационната индустрия - обучението на нови, високо-квалифицирани пилоти. По някаква причина, дори в трудните икономически времена, все още има недостиг на квалифицирани пилоти в гражданската авиация.

Аз съм доста оптимистично настроен относно тези възможности, особено за потенциалното възраждане, под някаква форма, на Astraeus. Отстраняването на исландските собственици от управлението, премахна огромна тежест и пречка пред потенциалната реконструкция на компанията. Ентусиазмът ми е захранван от купищата съобщения, които получих от мига, в който си включих телефона след приземяването на последния полет на Astraeus в понеделник, както и разбира се от интереса на потенциалните инвеститори.

Ще се завърна като пилот в някоя авиационна компания преди да съм много стар, но също така може да съм и част от управлението на авиационния превозвач или на някоя подобна организация"
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply

Messages In This Thread
Ed Force One ще лети отново ! - by Dragontear_vbulletin3_import1 - 24th November 2011, 12:53

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)