Thread Rating:
  • 14 Vote(s) - 2.36 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN пускат на пазара своя марка бира - TROOPER
#1
Британските рок легенди Iron Maiden си партнираха с чешърските пивовари Robinsons, за да създадат нова бира – „Trooper".

[Image: Trooper_front-label_main-hi.jpg]

Големият фен на ейлa Bruce Dickinson изиграва основна роля в създаването на уникалния вкус на бирата, което доведе до посещенията му в пивоварната на Robinson в Стокпорт.
Bruce Dickinson заявява: „Аз съм дългогодишен фен на традиционния английски ейл. Помислих си, че ще почина и ще отида в рая, когато бяхме помолени да направим собствена бира. Трябва да кажа, че бях доста нервен, понеже Robinsons са единствените хора, на които съм провеждал прослушване в последните 30 години. Тяхната магия се състоя в това да създадат алхемичното съчетание на вкус и състав, което представлява Trooper. Обожавам я. "

[Image: imcom_photo.jpg]

Изпълнителният директор на Robinsons, Oliver Robinson казва:"Trooper е британски ейл от най-високо качество. Повече от тридесет години, лесно различимият талисман на групата Eddie украсява всяка обложка на албум, тениска или плакат на групата, така че е подходящо сега Eddie да се появи като илюстрация на помпата за наливане на бира и да заеме централно място върху етикета на бутилката на Trooper."


Bruce introduces 'Trooper' from Trooper on Vimeo.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply


Messages In This Thread
IRON MAIDEN пускат на пазара своя марка бира - TROOPER - by Dragontear_vbulletin3_import1 - 12th March 2013, 12:52

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)