Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
група за Букурещ
Виж са, да ми искаш 70 лв. за доставка на билет, който струва не повече от 40 е направо смешно!
Още повече, че доколкото прочетох пише 80 евро, което не е 70 лв. над цената на билета, а към 120!
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Значи в интерес на истината румънците искаха 30 евро за доставка до България, така че ако наистина всеки билет се доставя поотделно, има някакъв резон, но Лудничаря е прав - надценката дори въпреки тия допълнителни 30 евро пак е доста висока.
Съжалявам, но офертата е доста неизгодна при положение, че за Гърция билетите за първа зона струват 77 евро и тикетспро ни ги доставиха без надценка.
Reply
Ай стига бе хора - 20 евро е билета за Газон Б, 30 евро е доставката - аз ли съм тъп или това прави 50 евро цена на билет с доставката!!! Значи за "услугата" - 30 евро надценка. От тях 5 лева доставка с куриер на територията на България - че то си било далаверка да продаваш билети :rockdevil::w00t: И това в случей, че се поръчва всеки билет по отделно, а ако се сметнат няколко билета заедно - мани мани :eusa_clap:

Варна - Русе - Варна автобус - 28 лева.
Русе - Букурещ - Русе автобус - 30 лева.
Билет за концерта - 100 лева (ако има случайно някой поръчал си сам билет и дошъл с 30 евро пощенски разходиWink.
Всичко 158 лева. До 220 лева остават пари за спане, ядене и пиене в Букурещ, вместо да се возиш като хамав преди и след концерта в автобус и да не се занимаваш с нищо.

Не се заяждам, просто да знаят хората алтернативата Wink Успех в организирането и приятно прекарване на концерта :rockdevil:
Reply
100 лева билет за автобуса :eek::eek::eek: то София-Атина-София им искат 115 (1800 кмWink. Значи следва че за 100 лева ние трябва да обиколим цяла България за да се оправдаят Big Grin София-Букурещ-София (800 кмWink.
Reply
От Варна са още по-малко. Доста солена идва офертата.
If you're going through hell, keep going. - Sir Winston Churchill
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)