Threads: 446
Country:
Аз също не успяях в германос да си го върна и след това отидох до централния офис на EVENTIM и там нямаше проблеми
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 5
Dragontear Wrote:Аз също не успяях в германос да си го върна и след това отидох до централния офис на EVENTIM и там нямаше проблеми
Но, на теб не ти е проблем да отидеш до централния офис  , докато при мен е свързано с поне ден време, транспорт и т.н. Затова се надявам, да излязат коректни и до няколко дни (както ми писаха в писмото  , да ми пратят парите, защото иначе и аз ще пиша на медии, Господари, КЗП и т.н.
А странното е, че нас в Германос ни мотат, като откачени, а Петър (The_Wicker_Man), си върна парите от Офис 1, точно за 1, макс 2 минути!!!
п.с: и МАМКА МУ, като се сетя, че днес трябваше да се размажем.... баси
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Вобще не мисля да се занимавам с Германос, просто ще си продам билетите на хора да отидат на Джудас... и те печелят, защото ще платят по-малко и аз няма да се занимавам с глупости.
Threads: 4
Що не вземеш и ти да дойдеш на Judas ? Яко ще е.
Threads: 1
Е, и аз ходих до централния офис на 17-ти, обаче, се оказа, че Германос вече ми бяха сторнирали билета по копията, които им бях оставила без да са събрали парите за тях. Ивентим не могат да ми ги платят... само Германос вече. Как да не ти иде да удушиш някой!!!::edmad:
EvilDev Wrote:Що не вземеш и ти да дойдеш на Judas ? Яко ще е. 
Определено ще е много яко, даже съм сигурна, че ще съжалявам, че не съм дошла, ама съм си болна и избрах с парите да ходя да гледам Helloween в Румъния!
Сори за спама! За да не е спам: Днес трябваше да е концетът на Мейдън, но уви....
Threads: 0
Meidana Wrote:И аз имам проблем с Германос затова отивам до централния офис. Разбрахте ли за зарибявката? Не връщаш билета за сонито и имаш 2 билета за соифия рокс Хиени мръсни
Знаеш ли какъв ми беше отговора като ми предложиха да си запазя билета днес в магазина за Софиярокс - "аз на концерти на мошеници не ходя хихихихи" и момчето което ми сторнира билета ме изгледа даже някак уплашено.
Всъщност ако някой желае да ходи на Софиярокс само за да пеем агиткаджийски песни срещу мазния дебелун дето излъга половин България пишете ме и мен. Не ме интересуват толкова групите колкото гаврата която можем да им организираме на мероприятийцето на тези лъжци. Може даже да опънем транспарант на който да пише какви са Бек-селски бекове та да ги дадат и по телевизиите. Тръгнал дебелуна да ми предлага кокошка за кон вместо да излезе лично да се извини, че лепна най-срамното петно на "фестивалната култура" в България. Ако беше казал 20 дена по рано поне щях да си гледам групите в Истанбул а не да ме прави на балък. Едно рекламно пано няма за Сферата по цялата магистрала за разлика от всекакви други концертчета а иска без грам реклама да ме убеди, че ще прави фестивал като Сонисфеър. Защо дори в Стара Загора си намериха спонсори а той не може - ами много просто няма концерт няма спонсори.
Threads: 446
Country:
Хах а нещата стават още по смешни ... някой се е светнал и има случай на открадната хартия за билети фалшиво принтирани и после върнати... просто се чудя до къде ще се стигне
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 0
Мен ме резнаха днеска ЕФЕКТ нямаше никакъв дори и от панаирите които направих ! :devilsmiley: Ма не бяха извинения и уговорки вие сте клиент ама на то не зависи от нас ! Знам само едно от сега на татък в ГЕРМАНОС кракът ми няма да стъпи дори и телефона си няма да плащам там !! :no: Не е истина в какво жалко подобие на ЕВРОПЕЙСКА държава живеем ! Можеби трябва да се сплотим срещу Евентимската НАПАСТ и да им спетнем един: ГОСПОДАР НА ЕФИРА ! Или БТВ репотерите !!!!!!! Нищо не е в състояние да ме накара да купувам билети от Германос или от който и да е друг магазин от партньорската им мрежа ! :no: За тези ЕВЕНТИМСКИ -( Б.Е.К.) педали ние с вас феновете На Рок музиката като цяло ,сме сбирщина от дрипльовци,алкохолоци,наркомани и идийоти :blink:Хорица 3-та ръка дето ще им изкупят всичката бира без значение на кой концерт !! За тях ние не сме хора !! Сори ако някой се е обидил от казаното по горе от мен ,но и аз съм един от вас .Така че и аз съм в КЮПА :w00t: В коя друга държава по света след отмяна на даден концерт,фестивал не е излязъл някой от промоутърите с офециялно становище и да съобщи к,во всъщност става . Та дори да се извини за срамната ситуация в която е поставил хората !! Сега минавам на личностна ВЪЛНА !! НИКО братле надеждата ми е в тебе пак !!:edhorns: Ако не е много нахално от моя страна да ти го пратя по пощата с препоръчано писмо !
Ако си навит дай някакъв адрес и да го пращам към СОФИЯ !!!
П.пс: Идеята за бойкот на проявите на тия ТЪПАНАРИ много ми допада
:rockdevil::devilsmiley::edflame:
Threads: 1
Ed Hunter Wrote: В коя друга държава по света след отмяна на даден концерт,фестивал не е излязъл някой от промоутърите с офециялно становище и да съобщи к,во всъщност става . Та дори да се извини за срамната ситуация в която е поставил хората !!
Всъщност излезе в шоуто "Денис и приятели" и на въпроса защо пропадна сферата отговорът беше, че НЯМА право да говори по темата! Денис не настоя за повече обяснения! Тъкмо ми стана интересно защо няма това право и кой аджеба му е забранил и разговора секна дотук. Тц, викам си, тези лоши чичковци от Сонисфиър след като направили всичко възможно да спасят фестивала изведнъж взели, че забранили на П.П. да говори по темата...ако разбира се индиректно тях визира иначе не мога да си представя кой друг би могъл да му забрани на Пепи да ни светне по въпроса...та думата ми беше,че надежда да узнаем официално от Пипи т.е. Пепи причината за отменената сфера клони към нула!
|