Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Фаворита ви от всеки албум
Лично мнение. Wink Не го приемай навътре.
Reply
Защото пее той! Wink
Поне при мен е така! Lord Of The Flies или The Clansman примерно са направо резачки в лайфовете с Брус! Smile
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
В интерес на истината аз съм си фен на версите с Блейз.. Брус някак си им придава по бодро настроение ... Докато това са песни неповторими изпяти от Блейз. Слушах и концертно изпълнение от 1995 на Sign of the cross и тогава разбирам всъщност цялото настроение на албума . Той е мрачен, меланхоличен и различен... нормално е и песните да звучат така.

Според мен хората харесват как Брус изпълнява нещата защото чуват нещо старо .. от период в който той е липсвал и прави нещата по много приятно познат начин както сме свикнали да го слушаме, но според мен не това е начина за изпяване на Sign Of The Cross и The Clansman. Но виж Futureal вече е доста добро попадение
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
h4ll0w3d Wrote:Лично мнение. Wink Не го приемай навътре.

Не го приемам на вътре. Smile Ама все пак коментар от тоя тип ми изглежда неуместнен за албум на Мейдън. Rolleyes
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Хах това не съм го видял

The X Factor е много повече от албум Smile
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Аз гласа на Блейз не го харесвам, независимо на каква група е вокал!
За мен не е толкова важно, че той е твърде различен (да не казвам слабWink вокал за Мейдън, просто на мен не ми харесв като глас и от там е продиктувано мнението ми!

ЕДИТ: Бил много повече от албум Х-фактора, ама го оставяте да изпада все по-надолу в темата, нали? Като сте му толкова големи фенове, вземете го подкрепете малко! Wink
Reply
Че аз го подкрепям бе Wink Но колкото и да прибавям към него ще се намерят няколко човека, които ще махат, така че е обречен...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
X-Factor би бил даже и велик албум,ако го нямаше завещанието на периода с Брус.
Просто в сравнение с Брус,албумите с Нейли са даже слаби и може би това ме кара да не гласувам за него.Иначе ако се абстрахирам,че Брус Дикинсън е бил вокал на Iron Maiden наистина може би бих оценил правилно Х-фактора
Reply
Dragontear Wrote:Но виж Futureal вече е доста добро попадение
Oh, yes, indeed. :edtroop:
Reply
Съвсем се отплеснахме от темата! Предлагам, да се върнем в нейните релси и да не спамим повече! Който има желание - има си тема за спам! Wink
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)