26th March 2008, 22:11
Лично мнение.
Не го приемай навътре.
Не го приемай навътре.
|
Фаворита ви от всеки албум
|
|
26th March 2008, 22:11
Лично мнение.
Не го приемай навътре.
26th March 2008, 23:11
Защото пее той!
![]() Поне при мен е така! Lord Of The Flies или The Clansman примерно са направо резачки в лайфовете с Брус!
27th March 2008, 09:34
В интерес на истината аз съм си фен на версите с Блейз.. Брус някак си им придава по бодро настроение ... Докато това са песни неповторими изпяти от Блейз. Слушах и концертно изпълнение от 1995 на Sign of the cross и тогава разбирам всъщност цялото настроение на албума . Той е мрачен, меланхоличен и различен... нормално е и песните да звучат така.
Според мен хората харесват как Брус изпълнява нещата защото чуват нещо старо .. от период в който той е липсвал и прави нещата по много приятно познат начин както сме свикнали да го слушаме, но според мен не това е начина за изпяване на Sign Of The Cross и The Clansman. Но виж Futureal вече е доста добро попадение
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
27th March 2008, 09:42
h4ll0w3d Wrote:Лично мнение. Не го приемам на вътре. Ама все пак коментар от тоя тип ми изглежда неуместнен за албум на Мейдън.
[SIGPIC][/SIGPIC]
27th March 2008, 09:54
Хах това не съм го видял
The X Factor е много повече от албум
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
27th March 2008, 10:04
Аз гласа на Блейз не го харесвам, независимо на каква група е вокал!
За мен не е толкова важно, че той е твърде различен (да не казвам слаб вокал за Мейдън, просто на мен не ми харесв като глас и от там е продиктувано мнението ми!ЕДИТ: Бил много повече от албум Х-фактора, ама го оставяте да изпада все по-надолу в темата, нали? Като сте му толкова големи фенове, вземете го подкрепете малко!
27th March 2008, 11:06
Че аз го подкрепям бе
Но колкото и да прибавям към него ще се намерят няколко човека, които ще махат, така че е обречен...
[SIGPIC][/SIGPIC]
27th March 2008, 14:17
X-Factor би бил даже и велик албум,ако го нямаше завещанието на периода с Брус.
Просто в сравнение с Брус,албумите с Нейли са даже слаби и може би това ме кара да не гласувам за него.Иначе ако се абстрахирам,че Брус Дикинсън е бил вокал на Iron Maiden наистина може би бих оценил правилно Х-фактора
28th March 2008, 10:53
Dragontear Wrote:Но виж Futureal вече е доста добро попадениеOh, yes, indeed. :edtroop:
28th March 2008, 11:30
Съвсем се отплеснахме от темата! Предлагам, да се върнем в нейните релси и да не спамим повече! Който има желание - има си тема за спам!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Users browsing this thread: |
| 1 Guest(s) |