Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Билети и транспорт до Атина
Аз от тия екстри само на климатика държа. Smile
Reply
Ако ше пишкаш у климатика нема се разберем! Не бе- въпросът е принципен, като е казано и договорено нещо, то трябва да се изпълни така както е уговорено, ся ако си правим разни номерца и си подливаме водичка туй е друг въпрос. В този случай пък аз мога да реша, да изкъртя рейса примерно нали така! Просто се дразня от подобно отношение, какво да направя?
Reply
Ам да ти кажа мога да не пишкам час и половина-два. Big Grin Миналата година поне на толкова бяха пиш-паузите. И по-добре, защото се разхождаш, пушачите дърпат по някой фас и т.н. Щото ти пък ако мислиш да пушиш в автобуса, също няма да се разберем. По въпроса за бара мнението ми е, че спокойно можем да си напазаруваме от България. Миналата година минах през Европа, напазарувах за 50 лв. и накрая даже раздадохме голяма част от храната, щото просто не успяхме да я изядем. По-практично е, понеже цените и на минибара и по бензиностанциите в Гръцко са соленки.
Следващото го пиша с уговорката, че не съм запозната с преговорите, които сте водили с тикетпро, ама да си кажа. Все пак всяко нещо си има цена и те не са благотворителна организация. Миналата година обявата беше - цена на билета 60 лв., ако не се напълни автобуса, се повишава, но не повече от 90 лв. Не можем да искаме с 1920 лв. /16*120/ да ни наемат луксозен автобус, който струва 2500 лв. примерно. Тъй че не се дразни, според мен бара и тоалетната са изгъзици - много по-важно е автобуса да е що-годе комфортен /да не друса като каруца/ и да има климатик. Останалото, както написах по-горе, е въпрос на организация - чести пиш-паузи и заредени торби.
Reply
Тц Кате, тиктетпро не са благотворителна организация, но навсякъде за каквото и да е когато ти оферират цена за нещо си и няма плаващо положение т.е. няма уговорка ако еди какво си еди що си, но пък ако е еди що си, то тогава ще е еди какво си, тогава съгласявайки се с офертата, този който я предлага и той трябва да я спази. Добре, аз също мога да си чуруликам на тиферич и да си пия ПВЦ-то с биричка без да ползвам услугите на мини бара и да нямям претенции да димя в автобуса, обаче за мен пак повтарям/като футболистите/ нещата са принципни. Казали са- ще се пътува с такъв автобус, ами нека да пътуваме с него, да бяха казали преди, че ако сме 16 човека тогава ще ни вместят в по-малък автобус! Коректно е така да се каже си мисля аз. Просто все ми се иска всички карти да са сложени на масата и нещата да са ясни още от самото начало. Може би се паля за глупости ама по-добре сега да се паля пък после да съм спокоен на задната седалка....
Reply
аааа, ако сме с малък автобус ша адски гадно. пътувал съм с рези ученическите до морето и да не ви разправям какво приключение беше.

няма ли да ни излезе по-евтино да си земеме бира и мезе(чипс примерноWink от магазините Lidl(евтина верига магазини в ЕвропаWink. последния път си взех 1 каса(24 бири по 500млWink бира за 8 евро и някакви стотинки. чипс(който искаWink има по 40 и няколко цента и е доста голям(по голям е от тея на Чио дет тука ни ги пробутват на 2,20).
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Абе на вас яденето да ви е порблем!
Дали от Гърция или от България ще напазаруваме се тая.Плюс минус 10лв.Сега за 10лв няма да се кося,а и на практика ние отиваме там за 1 ден.Аз ако преди заминаването изпапам в нас сериозна порция пиле с ориз и салата,до следващия ден на обяд няма да имам порблем Big Grin
Рейса да има климатик и кенеф.Щото айде да приемем,че като ни се пикае ще спира за нас,ама нали се сещатае,че момичетата немогат толкова лесно да намерят къде да пикаят.
А климатика е задължителен като се има предвид времето ,а и датата - средата на лятото.Ние отиваме посока Африка,посока Екватора и няма да сме кой знае колко далече Huh
Reply
Ма яденето и пиенето не са никъв проблем, естествено, ще пазаруваме преди да се качим, виж за девойките къде ще отделят токсини не знам....те да кажат, ма нали са хеви метълки ще се справят, ще казваме да спира шофера или по бензиностанции или до гористи местности с храсталак и....решаваме проблема, ма аз кво им се бъркам...
А Кико ти нема ли да се присъединиш към нас с админа? В смисъл заеби пилето с ориз, ми давай на консерви с боб! Имаме план, важна част от който се явява боба.
Reply
Абе, младежи. Първо бензиностанциите са много начесто, тоалетните са чисти и не се плаща. Второ - на магистралата трудно ще намерите храстче да се изчурулинкате. И трето - ако се изправите да си вършите естествените нужди до гумите на рейса примерно, рискувате да отнесете някоя глоба. За последното Нико да каже как са нещата, ама там ги няма тия гледки - спряла кола и двама юнаци поливат гумите или банкета.
Микич, спирахме само по бензиностанциите, край Солун минахме транзит, не ми се вярва да се навие шофера да въртим из града, а и губим време. В самата Малакаса пък има 1-2 малки магазинчета тип гаражи.
Изобщо не ви знам как си го представяте. Миналата година не видях никой в рейса пиян, имаше хора, дето смучеха водки и бири, де, ама нямаше никакви проблеми - нито да са правили екшъни, нито да са се кандилкали, заваляли, нито да са имали проблеми с отделянето и всичко беше точно.
Reply
^ не, аз не искам да се напивам, щото пък това е най-тъпото, да се накопаш и да идеш на концерт, от който след това нищо няма да помниш. искам да пийна 1-2 бирички за настроение и това е Wink
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
57 Days Remaining
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
3 Guest(s)