Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN И RAMMSTEIN НА SONISPHERE FESTIVAL
Вижте какво видях, че е писал Ozzy в форума на katehizis.
Цитирам:

"Намирам разни работи из нета...

София, стадион "Васил Левски":
22.06.2010 - METALLICA, Slayer, Antrax, Heaven and Hell
23.06.2010 - RAMMSTEIN, Alice In Chains, Over Kill, Skunk Anansie
14.05.2010 - AC/DC

Също така в българския форум на Rammstein, някакъв пич твърди, че е писал до Болкан да ги пита вярно ли е това, че групата ще идва у нас. Отговорът, който бил получил от г-н Петър Петров е:

"Просто имайте още няколко дни търпение! Не бързайте да си харчите парите за чужбина!
Best regards
Petar Petrov" "

:eusa_think::eusa_think::eusa_think:
Reply
Във форума на rammsteinbg.com, както и по други места много хора твърдят разни "сигурни" неща, но докъто не бъде обявено официално, аз лично не смятам да бързам да се радвам!
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
http://metallica.com/index.asp?item=602847

ЛЕЛЕ!!!!
[Image: 25386.jpg]
Reply
^те това ще е кланеее :rockdevil:
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Още малко остана до петък, за да разберем дали и при нас ще има събиране на голямата четворка... :rockdevil:
Reply
Еееееми по-нататък ще разберем точно кой кого... Някой да е разбрал нещо за някоя друга група ?! :eusa_think:
Reply
Еми Скънк Ананси тук на фестивала...ама това едва ли особено ни грее, а то било написано по-горе! Уф, струва ми се, че Мейдън няма да дойдат поне в София, стискам палци за Каварна и съседите!
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply
Leviatan Wrote:Уф, струва ми се, че Мейдън няма да дойдат поне в София, стискам палци за Каварна и съседите!

Maiden никога няма да свирят в Каварна. Там няма капацитет за толкова голям концерт.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
stiff Wrote:Maiden никога няма да свирят в Каварна. Там няма капацитет за толкова голям концерт.

Нико, чу ли ?
Дължиш ми каса бира или си приготви вазелинче Smile
:rockdevil::rockdevil::rockdevil:
[COLOR="Yellow"]Love is a razor and I walked the line on that silver blade
Slept in the dust with his daughter, her eyes red with
The slaughter of innocence
And I will pray for her.
I will call her name out loud.
I would bleed for her.
If I could only see her now.

Circle of fire my baptism of joy at an end it seems
The seventh lamb slain, the book of life opens before me.
And I will pray for you.
...Some day I may return.
Don't you cry for me
Beyond is where I learn.
[/COLOR]
Reply
Несериозно е да се говори за Каварна.Мейдън първо са все още актуална група,издават много добре продавани албуми ,а и сценичната им техника и продукция е много над нивото на Каварна.Там свирят групи,които са много по-ниско ниво от Мейдън по всякакви показатели.
Както се вижда в момента двете големи метъл банди са Мейдън и Металика,не случайно хедлайнват Sonisphere.
Аз се чудя,защо в София Мейдън не свириха и на националния стадион,но това е друга тема.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
2 Guest(s)