Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN И RAMMSTEIN НА SONISPHERE FESTIVAL
100% е сигурно че Maiden няма да са хедлайнери тук...

и за съжаление това ще са Рамщайн и Металика
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Да живей Любчо, Big Grin щото той знае хедлайнърите, както и ние с Нико Big Grin

:eusa_shhh::eusa_shhh::eusa_shhh::eusa_shhh:

а бтв...що за съжаление ма ^ ....я си мечтая да видим Рамеца
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Предвид, че при нас са 2 дати е напълно възможно да са двете М хедлайнъри.Не забравайте, че е 22 и 23...а хедлайнърите са Металика, Мейдън и Рамщайн..смятайте 2 от тея групи ще са 100 % при нас, но аз си мисля, че ще са Металика и Рамеца.

трябва да отбележа, че изключително много ме радва финландската версия....Хим, Хевън енд Хелл и Мотлей Крю, заедно с Мейдън..ибахти тва е правено като за мен, все едно аз съм си го поръчвала Big Grin

Права си за двете дати, ама все пак... Разбираш какво имам в предвид Smile

Quote:Хаха, някакси ти се струва или някакси ти се иска ? Big Grin
Коце ще ми се, ама кой ме пита Big Grin То ми се ще и Motley и Heaven & Hell да дойдат, ама...

В Полша ще свирят Behemoth, в Финландия HIM, очаквайте за нас да бъде обявен Томата Big GrinBig Grin
Reply
А брррря само не тази издънка. Сорри ама :no:
Reply
Dr. Feelgood Wrote:, очаквайте за нас да бъде обявен Томата Big GrinBig Grin

ТРЯБВА ДА СИ КУПЯ БИЛЕТ ПРЕДИ ДА СА СВЪРШИЛИ

[Image: toma3.jpg]

СЛАВА НА ТОМАТА ... СЛАВА НА БЪЛГАРСКИЯТ ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ И ПРОСТОТИЯ
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Dragontear Wrote:100% е сигурно че Maiden няма да са хедлайнери тук...

и за съжаление това ще са Рамщайн и Металика

Еми работата ясна. Явно, че Цонко се е преборил за Maiden Smile
Reply
Dragontear Wrote:ТРЯБВА ДА СИ КУПЯ БИЛЕТ ПРЕДИ ДА СА СВЪРШИЛИ

[Image: toma3.jpg]

СЛАВА НА ТОМАТА ... СЛАВА НА БЪЛГАРСКИЯТ ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ И ПРОСТОТИЯ

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Reply
Абе предвид това, че ще Медън ще имат турне догодина ме боли, дали ще са тук. Ебати ще предвид това, че ще има такъв фест в Румъния, Гърция и Турция..дали па няма да хода за Мейдън до там Big Grin. Ако не е тук..има още 3 държавички, където можем да ги гледаме...
а и цяло турне ни чака, където ще са си само те...и с Лорчето може би :dry:
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Абе предвид това, че ще Медън ще имат турне догодина ме боли, дали ще са тук. Ебати ще предвид това, че ще има такъв фест в Румъния, Гърция и Турция..дали па няма да хода за Мейдън до там Big Grin. Ако не е тук..има още 3 държавички, където можем да ги гледаме...
а и цяло турне ни чака, където ще са си само те...и с Лорчето може би :dry:

Струва ми се, че подборката за групите за балканските дати ще е много сходна да не кажа почти еднаква, така както е за Англия, Швеция и Финландия, които също са с близки дати. А иначе за Мейдън си е така... Smile
Reply
Ах....аз групите ги знам, кои ще са от достоверен източник, но все още се надявам, да настъпи промяна и да остане само Рамеца, с други групи които са сходни със скандинавските
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
2 Guest(s)