Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN И RAMMSTEIN НА SONISPHERE FESTIVAL
Тази година изпуснах металика, обаче догодина и РАМЩАЙН .. И МЕТАЛИКА!!! Дано стане истина ! Жалко само, че трета поредна година Мейдън не идват тук, но ще намерим начин да ги гледаме при съседите и то на по-добра от българската организация, надявам се

:rockdevil:
В случай, че това е истина... очаквам да чуя кога пускат билетите в продажба ! Big Grin
Reply
Аз имам чувството, че Maiden другата година само по фестивали ще ходят :eusa_think:
Reply
Не знам дали ви прави впечатление, но групите на фестивала са едни и същи. На една част хедлайнери са Металика , Слейър и т.н.
На друга Мейдън и Рамщайн.
Ха сега вижте датите за Букурещ и Истанбул...
едни и същи са, което означава, че на единия от двата дена в Румъния или Турция ще свирят Мейдън...
Правете си сметката от сега :rockdevil::rockdevil::rockdevil:
[COLOR="Yellow"]Love is a razor and I walked the line on that silver blade
Slept in the dust with his daughter, her eyes red with
The slaughter of innocence
And I will pray for her.
I will call her name out loud.
I would bleed for her.
If I could only see her now.

Circle of fire my baptism of joy at an end it seems
The seventh lamb slain, the book of life opens before me.
And I will pray for you.
...Some day I may return.
Don't you cry for me
Beyond is where I learn.
[/COLOR]
Reply
е от къде сте толкоз сигурни, че в Румъния или Турция, ще свирят Мейдън. те попадат в 1-вата част на фестивала, където е голямата 4-ка, и досега(за 1-вата частWink няма обявени дати за Мейдън.
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
До сега обявените дати с концерти на Maiden са за началото на август, както за Sonisphere, така и за Wacken. Датите за балканските концерти на Sonisphere са доста по-рано. Ако Maiden решат да свирят някъде в периода 25-27 юни, мисля, че е много по-вероятно това да е на Graspop-а, от колкото на Балканите.
Reply
Просто информативно, днес към изпълнителите за Англия бяха добавени Papa Roach, Placebo, Fear Factory и Bring Me the Horizon.
Reply
Dr. Feelgood Wrote:До сега обявените дати с концерти на Maiden са за началото на август, както за Sonisphere, така и за Wacken. Датите за балканските концерти на Sonisphere са доста по-рано. Ако Maiden решат да свирят някъде в периода 25-27 юни, мисля, че е много по-вероятно това да е на Graspop-а, от колкото на Балканите.

Аха, и аз така си мисля. Граспоп ще да е.
Датите за Сонисфиър в Румъния и Турция съвпадат, но това не значи, че хедлайнърите не може да са едни и същи. Просто ще се менкат. Метълика единия ден в Румъния, на другия-в Истамбул, а Рамщайн първо в Истамбул, а на следващия ден в Румъния.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Твърдо решен съм да гледам Maiden тази година! Флоридата не се получи, но ако има още някой навит да отидеме някъде по Европа да ги гледаме да казва.
Reply
Знаеш че всички сме така
Нека само дойдат по наблизо
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Исках да пусна нова тема, но нещо не става... Може би нямам права за това. Нека Нико прецени и ако реши да го направи.
Предполагам, че за повечето фенове тук това ще бъде интересно:
http://www.katehizis.com/news/shNews.php...957bd98aaa
:rockdevil:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)