Threads: 5
Искам да ви кажа, че внесохте утешение в изтерзаната ми душа.

Нещо напоследък ми е яко сдухано и това "файнъл" просто ме довърши, закова последното пиронче на ковчега. Но последните постове ме обанедждиха доста. Дано потворят поне още 5 годинки!
And I know of the pain that you feel the same as me...
Threads: 1
Vladimir Ivanov Wrote:оня прогресив дето го обсъждахме преди, а пък и турнето с Тиътър мисля че го доказва...
:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:
Нее Чушка не искам прогресив като Тиътър...те са клингонци !..неее...
Споко Кате "последният" албум на Мейдън все още е в сферата на научната фантастиката...засега:eek:
Threads: 23
Правилно сте се досетели за Стар Трек. Аз още вчера направих асоциацията. А сега, когато имаме предполагаемите имена на песните, които в общи линии са свързани с космоса, небето и някакви подобни тематики, някак си се навързвват нещата. Плюс картинката на ейлиъна с кривите зъби от постера.

Както каза Нико, явно пак са на тема научна фантастика.

Честно казано в момента вече не обръщам внимание на това "final", защото The Final Frontier, това за мен е открития космос, последната преграда пред безсмъртието на Мейдън. :rockdevil: Аз няма да имам нищо против, ако албума е толкова добър колкото Somewhere In Time. :edtroop:
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Threads: 3
Любак, какво имаш против клингонците ?
Уорф е мнооо голем пич...
[COLOR="Yellow"]Love is a razor and I walked the line on that silver blade
Slept in the dust with his daughter, her eyes red with
The slaughter of innocence
And I will pray for her.
I will call her name out loud.
I would bleed for her.
If I could only see her now.
Circle of fire my baptism of joy at an end it seems
The seventh lamb slain, the book of life opens before me.
And I will pray for you.
...Some day I may return.
Don't you cry for me
Beyond is where I learn.[/COLOR]
Threads: 18
Ако албумът е посветен на фантастиката и открития космос - ОК ,всичко е наред.
Но ако Мейдън напишат албум вдъхновен и едва ли не посветен на Стар Трек ,в деня в който излезе,ще стана към 9 часа,ще си измия зъбите,ще се изкъпя,ще се избръсна ,ще си облека най-официалните и чисти дрехи,които имам и ще си пръсна мозъка!
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 9
Кико Wrote:Ако албумът е посветен на фантастиката и открития космос - ОК ,всичко е наред.
Но ако Мейдън напишат албум вдъхновен и едва ли не посветен на Стар Трек ,в деня в който излезе,ще стана към 9 часа,ще си измия зъбите,ще се изкъпя,ще се избръсна ,ще си облека най-официалните и чисти дрехи,които имам и ще си пръсна мозъка!
Да не забравяме, че в творчеството на Maiden има много песни повлияни от филми, но те се пак са британски, а не хамерикански. Но да посветят цял албум на един филм, силно се съмнявам. Но щом са излезли евентуалните имена на песните, да се надяваме и скоро някои от групата ще проговори и ще ни светне за какво става въпрос в албума
Threads: 446
Country:
Кико Wrote:ще си измия зъбите,ще се изкъпя,ще се избръсна ,ще си облека най-официалните и чисти дрехи,които имам и ще си пръсна мозъка!
За всяко нещо си има първи път
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 18
Аз нямам провтив да посветяват.Ама филмите са били класики ,а не долнопробен сериал дето се върти по Евроком.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 0
aces_high Wrote:Райма си е мн.яка песен .Ама тря отворим нова тема за това.
И аз така казвам.
На мен Райма ми е най-любим.(От топ 100,де
[SIGPIC][/SIGPIC]
Threads: 0
хм .. гледам че са написали много малко песни .. това отдавна не се е случвало ( от времената на Somewhere In Time и Seventh Son ... ) не се съмнвявам че и този албум ще е поредната класика .. с нетърпение очаквам и (вече официално

най-дългата песен на MAIDEN ! :rockdevil::rockdevil::rockdevil: