Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER - новият албум
Искам да ви кажа, че внесохте утешение в изтерзаната ми душа. Big Grin
Нещо напоследък ми е яко сдухано и това "файнъл" просто ме довърши, закова последното пиронче на ковчега. Но последните постове ме обанедждиха доста. Дано потворят поне още 5 годинки! [Image: yahoo_27.gif]
And I know of the pain that you feel the same as me...
Vladimir Ivanov Wrote:оня прогресив дето го обсъждахме преди, а пък и турнето с Тиътър мисля че го доказва...
:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Нее Чушка не искам прогресив като Тиътър...те са клингонци !..неее...
Споко Кате "последният" албум на Мейдън все още е в сферата на научната фантастиката...засега:eek:Wink
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Правилно сте се досетели за Стар Трек. Аз още вчера направих асоциацията. А сега, когато имаме предполагаемите имена на песните, които в общи линии са свързани с космоса, небето и някакви подобни тематики, някак си се навързвват нещата. Плюс картинката на ейлиъна с кривите зъби от постера. Big Grin Както каза Нико, явно пак са на тема научна фантастика. Smile Честно казано в момента вече не обръщам внимание на това "final", защото The Final Frontier, това за мен е открития космос, последната преграда пред безсмъртието на Мейдън. :rockdevil: Аз няма да имам нищо против, ако албума е толкова добър колкото Somewhere In Time. :edtroop:
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Любак, какво имаш против клингонците ?
Уорф е мнооо голем пич... Smile
[COLOR="Yellow"]Love is a razor and I walked the line on that silver blade
Slept in the dust with his daughter, her eyes red with
The slaughter of innocence
And I will pray for her.
I will call her name out loud.
I would bleed for her.
If I could only see her now.

Circle of fire my baptism of joy at an end it seems
The seventh lamb slain, the book of life opens before me.
And I will pray for you.
...Some day I may return.
Don't you cry for me
Beyond is where I learn.
[/COLOR]
Ако албумът е посветен на фантастиката и открития космос - ОК ,всичко е наред.

Но ако Мейдън напишат албум вдъхновен и едва ли не посветен на Стар Трек ,в деня в който излезе,ще стана към 9 часа,ще си измия зъбите,ще се изкъпя,ще се избръсна ,ще си облека най-официалните и чисти дрехи,които имам и ще си пръсна мозъка!
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Кико Wrote:Ако албумът е посветен на фантастиката и открития космос - ОК ,всичко е наред.

Но ако Мейдън напишат албум вдъхновен и едва ли не посветен на Стар Трек ,в деня в който излезе,ще стана към 9 часа,ще си измия зъбите,ще се изкъпя,ще се избръсна ,ще си облека най-официалните и чисти дрехи,които имам и ще си пръсна мозъка!

Да не забравяме, че в творчеството на Maiden има много песни повлияни от филми, но те се пак са британски, а не хамерикански. Но да посветят цял албум на един филм, силно се съмнявам. Но щом са излезли евентуалните имена на песните, да се надяваме и скоро някои от групата ще проговори и ще ни светне за какво става въпрос в албума Smile
Кико Wrote:ще си измия зъбите,ще се изкъпя,ще се избръсна ,ще си облека най-официалните и чисти дрехи,които имам и ще си пръсна мозъка!

За всяко нещо си има първи път Big Grin
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Аз нямам провтив да посветяват.Ама филмите са били класики ,а не долнопробен сериал дето се върти по Евроком.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
aces_high Wrote:Райма си е мн.яка песен .Ама тря отворим нова тема за това.

И аз така казвам.
На мен Райма ми е най-любим.(От топ 100,деWink
[SIGPIC][/SIGPIC]
хм .. гледам че са написали много малко песни .. това отдавна не се е случвало ( от времената на Somewhere In Time и Seventh Son ... ) не се съмнвявам че и този албум ще е поредната класика .. с нетърпение очаквам и (вече официалноWink най-дългата песен на MAIDEN ! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)