Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER - новият албум
Гледам, че песните отново са качени в уикипедиа. Този път може да не ги махнат. Big Grin
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Кико Wrote:Аз нямам провтив да посветяват.Ама филмите са били класики ,а не долнопробен сериал дето се върти по Евроком.

Има го тоз момент, но се пак Харис и особено Брус, няма да напишат песен в която да не мине време преди да разберем какво искат да кажат с нея Wink
А и се пак само с началото на името албума предизвика вниманието, а сега и с тези песни още повече въпроси се подигат :eusa_think: При Maiden не всичко е каквото изглежда :edhorns:
Мм да, съгласен съм с Моргота, че не всичко изглежда така ясно от пръв поглед...нещо като совите не са това, което бухалите клингонци бяха едно време..аз против Уорф и мацката клингонка нямам нищо против ама Тиътър са ми точно извънземни с голями уши..за да чуват шумовете в Ентърпрайз и да ги записват като музикаSmile. Чушка, няма да се засягаш сега заради Тиътър, просто не са мои хораBig Grin
А и аз с голямо нетърпение започвам да чакам някой да започне да повдига завесата относно новия албум.
Кико, не бързай да планираш самоубийство...едва ли целият албум ще е посветен изцяло и единствено на филма. Пък и дори така да е, все си мисля,че нещата които ще се кажат в лириките доста ще надскочат сюжета на Стар трек...ако това те притесняваWink
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Хм, Нико беше казал, че имат готови осем песни в онова интервю.
Иначе за тематиката - сигурна съм, че отново ще надскочат себе си и най-важното - дано алубма не е последен.
And I know of the pain that you feel the same as me...
абе на каквато и тематика да е албума, нямам търпение да излезе, и най-вече да ги видя отново :rockdevil:
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Честно казано, като видях заглавието на новия албум го асоцийрах със Star Trek. Визуално, пришалеското подобие на Eddie го подсили Smile Все пак, не веднъж сме виждали книги на Star Trek в ръцете им Wink Особено Nicko McBrain Smile Нека не забравяме ,че ако те все пак са фенове на Star Trek и са вдъхновени от историята, която не е лоша (не говоря за филмаWink, то ние, по същия начин сме вдъхновени от тяхното творчество и затова сме им Фенове:edhorns: За момента гадаем само :rockdevil: Аз лично смятам,че албума ще е брилянтен. До сега всичко което са пресъздавали Iron Maiden като тематика и музика е било такова:edtroop: Като изцяло се абстрахирам от Star TrekWink По въпроса за това, дали ще е последен?Blush Аз лично не съм готов за това,както и всеки един от вас :no: Предполагам че и те Big Grin Краят ще е дълъг. Поне още десетина годинки им давам:edhorns: Нали знаете,всако хубаво нещо свършва, все някогаConfusedad: По хубавото е.че ние винаги ще ги носим в сърцата си:rockdevil: Съвсем скоро ще ни зарадват с някое луксозно издание на двойното DVD на Maiden England & The History of Iron Maiden - part III. Както знаете всеки албум е съпътстван с пилотен сингъл и клип Wink Nicko McBrain с идеите за солов албум :eusa_clap: Има какво още да ни дадът,както и ние на тах:edhorns:
Up The Irons! :rockdevil:
:edtroop:
Поклон пред Кико!
Аз си мисля, че това няма да е последен албум! Няма никаква логика да спират точно сега освен ако тякой не е болен. Трудно ми е да си представя как цял живот ще си живял по този начин и от нищото ще спираш.
Поздрави на всички!
Само Левски София и IRON MAIDEN!
От вчера когато обявихме евентуалните заглавия на песните от новият албум на групата - The Final Frontier, получихме много е-нейли от фенове питащи за повече информация. Някои писма дори бяха гневни и обвиняващи ни, че разгласяваме грешна информация.
Както казахме и вчера тази информация не е официална и потвърдена, затова не можем да бъдем 100% сигурни във вярността й. Ние просто се опитваме да информираме Вас феновете за някаква евентуална подробност по предстоящият албум
За съжаление всички ще трябва да чакаме докато официалните подробности за албума бъдат пуснати. Да се надяваме, че това ще стане в най-скоро време…
В допълнение ви даваме част от изявление на Bruce Dickinson по повод турнето в Северна Америкиа което почва в начаото на Юни
Quote:
„Все още работим по песните които ще изпълняваме на летните концерти, но този път те ще обхващат цялото творчество на групата . Ще издам и малка тайна: Ще изпълним и за проба нещо от новият албум . Вече сме подготвили целият дизай за сцената и Еди на The Final Frontier и ще ги вземем с нас. Така че това лятно турне ще е нещо като представяне за феновете. Уверявам ви, че е много впечатляващо да си на тази сцена със съвсем новото Еди и с невероятно светлинно шоу.”
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Днес попаднах на нещо много интересно
В блога на един испански художник.. фен на Maiden открих тази снимка

[Image: akirant666142.jpg]

Доста прилича на това което е пуснато за турнето ... а човека го е пуснал преди около месец..

Да си призная ми прилича на скица или работен вариант

Друго което е интересно че скоро е добавил още две картини ... които доста се доближават към ПРЕДПОЛАГАЕМАТА тематика

[Image: akirant666122.jpg]

[Image: 35spacepilot2.jpg]

Незнма но на мен ми приличат на работни рисунки Smile
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Мисля, че бях чел, че смятат да използват Дерек Ригс за артуърка на новия албум, но като нищо може да са променили решението си. На мен лично, това "нещо" не ми харесва.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)