Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011
Dr. Feelgood Wrote:За втората дата има.

Дааа. Закъснях, мамка му. Исках и двата концерта да гледам и щеше да стъпи 350 евро всичко със спането даже, но докато се опитвах да си оправя работните ангажименти през лятото и ... Няма смисъл за едната дата само. В Париж е същото положението. Confusedad:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Как стоят нещата с Germany? Някой навит...билети има ли?
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Как стоят нещата с Germany? Някой навит...билети има ли?

Билети има за Мюнхен, Берлин и Хамбург. По принцип съм навит, може и да имам възможност, но не мога да кажа на 100% сега.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Аз се бях навил, дооста за Германия, но вчера като гледах (пакWink, цените и т.н., видях че 3 от датите са разпродадени (предидмно в Западна ГерманияWink. За сега има свободни за Мюнхен, Хамбург и Берлин. Иначе Холандия, също е примамлива оферта, но като гледам и там билетите са насвършване.

п.с: Лично аз, ще изчакам и други по-близки дати, и тогава ще си правя сметката.
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Други дати няма да има това са. Правим една екскурзия фен клубска до някъде, оттам вече всеки си пътува самостоятелно...По скоро ще гледаме първо поотделно , после ще направим екскурзия до близките страни. Ние в началото говорихме с Цецка и Кирил и те бяха много за Германия, а и сега с тези нискотарифни полети, мисля че ще ни излезе мах по 200 лв. отиване и връщане със самолет. (На нас с Нико ни излезе 200 отиване и връщане до Милано за двамата!!). Сега ще проверя как стоят нещата.

Edit: София - Терминал 1 » Дортмунд; Дортмунд » София - Терминал 1 = 146.99 за 1 човек - да си има в предвид,че ще станат и по евтини това е с WizzAir.. оттам хващаме влак и отиваме до съответния град.Той Кирчо каза,че ще ни води.

За Айндховен е малко по-скъпо = 362.98 но ако питате Koската, до Холандия на Wizzair може още по-евтино само билетите трябва да се следят.
Reply
имай впредвид, че влаковете за такива разстояния, да кажем Дортмунд-Хабург, или Дортмунд-Мюнхен, може да ти стъпят, почти колко самолетния билет в 1-та посока - някъде между 30 и 50 евро. До колкото знам, има и двупосочни, при които спада цената, но трябва да се провери допълнително.
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Edit: София - Терминал 1 » Дортмунд; Дортмунд » София - Терминал 1 = 146.99 за 1 човек - да си има в предвид,че ще станат и по евтини това е с WizzAir.. оттам хващаме влак и отиваме до съответния град.Той Кирчо каза,че ще ни води.

Това предполагам е цена без летищните такси?! На мен за пътуването до Франкфурт след два месеца, летищните такси ми излязоха колкото билетите...

mickthomson Wrote:имай впредвид, че влаковете за такива разстояния, да кажем Дортмунд-Хабург, или Дортмунд-Мюнхен, може да ти стъпят, почти колко самолетния билет в 1-та посока - някъде между 30 и 50 евро. До колкото знам, има и двупосочни, при които спада цената, но трябва да се провери допълнително.

Тази забележка е уместна. Транспортът не е много евтин в Германия. Но все пак не е и кой знае колко скъп Smile
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Така от половин година следя цените на WizAir...1-во - Винаги 2 мсеца преди дата, която следя цените стават минимални..така 2 билета за Милано (отиване връщанеWink+ летищни такси+ рейсче превозващо ни от аерогарата до центъра на Милано = 200 лв. Е ако погледнете сега билетите ще са 235 само за един без такси и прочие. Аз знам от човек, който живее там че са между 20 и 50 лв. билетите. Визирам, ако Цецка наблюдава нека пита и Кирил колко са билетите (той е живял в Германия няколко години.) Вече не знам как стоят нещата с влаковете.Рейсовете са по 300 и , а с кола не знам също колко излиза, само знам че е 22 часа път. Разбира се най-евтино ще е с кола, но никой няма да се навие толкова време да кара..Вярно че може да се спира по разни други държави, според зависи откъде е тръгне. Въпреки, че и едната дата на Париж също ме блазни.
Reply
Тези градове в Германия са доста далеч един от друг. Това е доста обикаляне. Аз от Берлин до Лайпциг пътувах миналата година и цената беше не много ниска.
С кола бих пътувал само с още трима шофьори, за да се сменяме. Така ходихме до Граспоп през 2009 и стигнахме до Белгия за 22 часа без да спим никъде. Wink Абе има време, ще го мисля още.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Ето сет листа:

1. Satellite 15... The Final Frontier
2. El Dorado
3. 2 Minutes To Midnight
4. Coming Home
5. Dance Of Death
6. The Trooper
7. The Wicker Man
8. Blood Brothers
9. When The Wild Wind Blows
10. The Evil That Men Do
11. The Talisman
12. Fear Of The Dark
13. Iron Maiden

Encore:
14. The Number Of the Beast
15. Hallowed Be Thy Name
16. Running Free
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
3 Guest(s)