Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПЪТУВАНЕ - АТИНА / ИСТАНБУЛ 2011
Приятно размазване на всички пътуващи!:rockdevil: И късмет, че като чета какво става в Гърция - http://dnes.dir.bg/news/gartzia-krizata-...45423?nt=9 - ще ви е нужен. Smile
Reply
Заредихме GPS-a и сме готови за път! Ако има някой с кола да тръгва от София към 8-9 вечерта, пишете да се разберем да тръгнем в група, все пак да ни е по-спокойно пътуването.
Far, far away...
Reply
Pearce Wrote:Заредихме GPS-a и сме готови за път! Ако има някой с кола да тръгва от София към 8-9 вечерта, пишете да се разберем да тръгнем в група, все пак да ни е по-спокойно пътуването.

да-ние,къде да се чакаме?
Reply
Pearce Wrote:Заредихме GPS-a и сме готови за път! Ако има някой с кола да тръгва от София към 8-9 вечерта, пишете да се разберем да тръгнем в група, все пак да ни е по-спокойно пътуването.

Ти към фен-клуба ли си? Аз ще пътувам с aarisure само кажете къде и кога? Ако някои вече са се разбрали, моля пишете
Reply
Добре дошли! Ако има други, казвайте да направим една авто колона към Атина Big Grin

BTW, стана ясно, че при Janickgers има място за още един, та ако има някой изостанал- звънкайте!
Far, far away...
Reply
Trugvame utre ot Sf 1 kola s 3ma
tel za vruzka: 0899223396 - Rado
0899474703
koito iska da zvani
Reply
Хей хора, весело изкарване ви желая! Знам, че няма как да е друго, но нека надмине и най-смелите ви очаквания! Вълнувам се все едно аз заминавам и се радвам много, че все пак Мейдън България ще има представители там! Като се върнете чакам много да разказвате и на песните от новия албум особено да се кефите и за мен, както и на всичко де! С вас сме, макар и духом!
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Maidencheto Wrote:Хей хора, весело изкарване ви желая! Знам, че няма как да е друго, но нека надмине и най-смелите ви очаквания! Вълнувам се все едно аз заминавам и се радвам много, че все пак Мейдън България ще има представители там! Като се върнете чакам много да разказвате и на песните от новия албум особено да се кефите и за мен, както и на всичко де! С вас сме, макар и духом!

Няма какво да добавя!!!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Maidencheto Wrote:Хей хора, весело изкарване ви желая! Знам, че няма как да е друго, но нека надмине и най-смелите ви очаквания! Вълнувам се все едно аз заминавам и се радвам много, че все пак Мейдън България ще има представители там! Като се върнете чакам много да разказвате и на песните от новия албум особено да се кефите и за мен, както и на всичко де! С вас сме, макар и духом!
Много хубаво!
Reply
Велико беше в Гърция!!!!!!!!!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::edtroop: :w00t: Първи концерт на мейдън за мен :eusa_whistle:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)