Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Реплики на известни музиканти
Ричи Блекмор за Стив Харис : "Харесвам Стив Харис като....футболист"
Reply
aces_high Wrote:Ричи Блекмор за Стив Харис : "Харесвам Стив Харис като....футболист"

Адски много харесвам Ричи,ама той едва лш харесва някой др освен жена си.Щом и Иън Гилън не харесва :dry:
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
"Не виждам какво толкова хората намират в Нирвана, та Maiden са правели същото преди години-1992"

"На света има два типа рок звезди- такива, които след концерта изпиват бутилка водка и рискъват хванат СПИН, и такива, които се прибират вкъи при мама"-1990

"Изобщо не познавам новите банди. Ако не е синът ми да ме светва от време на време какво става, съвсем ще се посрамя на коктейл като този" - На наградите Metal Hammer през 2004г

"...Ето затова даваме шанс на всички! Нека някой се опита да се качи на сцената след Iron Maiden!"- По повод изказване на Корн, че биха се срамували ако децата им слушат Iron Maiden

"Сташно много ми хареса концертът със Simon Drake, когато се разделях с Maiden, обаче да ви кажа честно, не си спомням да съм казвал "довождане" накрая"

"Питах се къде, по дяволите, е нашата Kashmir или Starway to heaven. Нямах отговор и точно затова няколко месеца по-късно се появих в студиото д един наръч демота, болшинството, от които бяха нещо като електронна музика. Незнайно защо Стив ме изгледа странно, все едно съм си изгубил ума." -1988

Всичките цитати са произнесени от моторната уста на мистър Dickinson
Be quick or be dead
Reply
Буги към спенс (нарочно е с малка буква Big Grin ) ''Ти какво ще правиш когато феновете ти остареят и станат на 11 '' Big Grin
..::[SIGPIC]D:\Prince of persia\Sofia_Clan.jpg[/SIGPIC]::..
Reply
Буги е единствен, самороден талант. Сутрин като пусни Бугис' с бест лафс и направо ме разковава от смях. Пак той: "Защо техноманиак не може да открадне автомобил - защото, като се включи алармата той почва да танцува". Big Grin
Be quick or be dead
Reply
Eddi Wrote:........Всичките цитати са произнесени от моторната уста на мистър Dickinson

(кланящо се човечеWink, (кланящо се човечеWink, (кланящо се човечеWink,(кланящо се човечеWink ...Бог,Бог
Reply
"И да умра утре-Не ми пука,всичко постигнах и видях" -Фреди Меркюри,по повод боледуването му

"Кълна се,че някоя вечер ще издебна Иън Гилън в някоя затънтена тъмна уличка и ще го пребия!Е той е доста по-висок от мене така че ще са ми нужни няколко човека,но ще го направя и той няма да разбере,че съм аз" - Ричи Блекмор,запитан какво мисли за Иън Гилън

Джин Симънс попитал със явен присмех и ирония Бон Скот
"So in which one you fit most AC or DC?" (С "AC" се обозначавали хомосексуалистите,а с "DC" бисексуалните мисля,или беше обратнотоWink
В отговор Бон Скот казал:
"The lighthing between them" и го пребил от бой Big GrinBig GrinBig Grin :rockdevil:
И то в банята.Казват,че после Симънс останал да лежи с часове до писуара :no: :edrool: :edtroop: :eusa_dance: Big Grin
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
по повод ангъс янг, има още един.

питат го:
-Смятате ли да опитате нещо ново за новият си албум?
-Госпожице, вие не разбрахте ли, че свирим една и съща песен във всеки албум, на който просто сменяме картинката :Д
Not everyone likes metal - FUCK THEM !!!
Reply
Хм иде Коледа и се сетих за една реплика:
"… It’s Christmas right it’s Christmas which means a whole… in England
means 8 days of sitting in front of the TV, getting fuck by your
girlfriend and afterwards getting paralytically drunk… "

Мисля, че е така, мисля че ще се сетите кой юнак я е казал Wink
Reply
Боб Дилън :Всеки си има своя представа за това кой е поет. Робърт Фрост, президентът на САЩ — Линдън Джонсън, Т. С. Елиът, киноактьорът Рудолф Валентино — всички те са поети по-своему. Аз обичам да си представям, че съм момчето, което ви подава електрическата крушка.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)