Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bruce Dickinson докара лично със самолет
Bruce Dickinson докара лично със самолет Joey DeMaio и Eric Adams във Варна

Лично вокалистът на Iron Maiden Bruce Dickinson докара до летище Варна Joey DeMaio и Eric Adams от Manowar с личния самолет на "желязната девица". Двамата ще се включват в новогодишния концерт, организиран от община Каварна, в който участие ще вземат още Saxon, Hollyhell и Б.Т.Р. Точно в полунощ националният химн "Мила родино" ще изпълни Eric Adams.

http://www.pro-rock.net/
ееееее ми що не е останал, веднага щех да хвана влака за там
е дано поне догодина, докара и другите от Мейдън за концертче :rockdevil:
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
трябваше и Брус да бъде специален гост в Каварна:edwink:
Новината е от 30 декември, на официалния сайт, ако не се лъжа пуснаха че самолета е литнал на 31 декември. Нещо не се връзва а???
А и съмнявам се че някога Брус би карал тез двамата палячовци, просто някой явно си е направил шега.
Най-малкото пистата на летище Варна е 2500 метра, а на самолета му трябват 3 км Big Grin
Мани ама има снимки за доказателство.
Я дай, докато не ги вида отказвам да повервам :eek::eek::eek::eek:
Дори Bruce да не е бил тук,самолетът е бил.
[Image: f_planeironmam_7b875b0.jpg]
Мисля, че донякъде е нормално да има начин да кацне в БГ, се пак пише че изпълнява полети до Близкия Изток и Африка Wink Но това което пише че ги е докарал лично са пълни смешки Big Grin а да и таз снимка не ме задоволява, кой знае къде може да е снимана Smile
Ама и на мен не ми се вярва!!!!! Май тва не е ВАРНА?
На мен не ми се вярва Bruce да е бил тук,но повярвайте самолетът е бил.Имам всички все възможни снимки на този самолет и нито една не е като тази.Ма де да знам.....личи си, че е от телефон пък и Про-рок я бяха публикували.Huh

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)