Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
А коя група бихте искали да подгрява Maiden
хъх MOR 93' е нещо страшно от страна на охраната ... като гледам какво е било не ми се мисли Huh иначе пъ Металика .. какви ли не бози не издадоха през това време така че найстина имат и по-слаби преставления но това е едно сред тях. Иначе.. според мене Maiden най-добре биха били подгрявани от DIO или Grave Digger можеби заради почти сходните мотиви в текстовете Confusedleep:
[SIGPIC][/SIGPIC]
The only band KISS have ever supported!!!
Reply
Bullet For My Valentine
Trivium
Reply
Гледах ги веднъж с DragonForce, беше доста сполучлива комбинация. Може би нещо подобно пак... Edguy или Sabaton, да кажем.
.::Metal World::. - Българският метъл портал
Reply
Честно казано като отивам на концерт на Мейдън изобщо не ме интересуват подгряващи групи.Едно,че озвучението им е по -слабо,друго че аз нямам търпение да излезнат Боговете .Ако ще и Metallica и ACDC да са подгряващи-аз съм там заради Мейдън :edtroop:
Reply
Paul Di`Anno`s Killers Big Grin
Reply
Вижте какво е излязло в новините на http://www.katehizis.com/ вчера:
Quote:[SIZE="2"]От MySpace-профила на Lauren Harris може да бъде свалена напълно безплатно новата песен "Steal Your Fire". В момента за пореден път Lauren е съпорт на IRON MAIDEN, а преди седмица младата вокалистка подписа с "Demolition Records" за издаването на предстоящия си дебютен албум.

[/SIZE]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)