Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden - Унгария
Iron Maiden потвърдиха участието си на фестивал Sziget в Будапеща.Концерта ще се проведе на 12 Август.
Билетите тръгват в продажба през май.
http://sziget.interticket.com/festival?language=english
Reply
Още европейски дати. Smile Това ме кара да мисля че все пак има някакви шансове за БГ Huh
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Ох гледам аз,но дата за България е вече много невъзможна.Могат да ни смотаят м/у Гърция и Румъния.Confusedad:
Reply
Аз на това се надявам.Ама концертите им са през ден и трябва или да имат 3 концерта за 3 дни или да се върнат от Румъния тука...Тъпа работа от всякъде...А на някои места имат по няколко концерта...Не е честно!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Ох гледам аз,но дата за България е вече много невъзможна.Могат да ни смотаят м/у Гърция и Румъния.Confusedad:

Тц. За Букурещ ще има Bruce Air. Тоест Брус трябва да си отиде до Лондон да вземе народа. Не вярвам да ни сложат по средата.
Reply
Оффф,на след антракта в София , Брус попита "Shall we come back" и смятам че всички му отговорихме крещящо с "YEEEEEEEEES" офф дано догодина Брус си изпълни обещанието щото иначе санкций!
Reply
Кико Wrote:Оффф,на след антракта в София , Брус попита "Shall we come back" и смятам че всички му отговорихме крещящо с "YEEEEEEEEES" офф дано догодина Брус си изпълни обещанието щото иначе санкций!

Big Grin А дали някъде са му отговорили с не....

В цялата история на Мейдън има един единствен концерт на който не са излизали на бис, защото стадиона светкавично се е изпразнил към края като на мач на ЦСКА Big Grin
Reply
Не мисля че той го поита след като се върнаха от биса и имаше предвид дали ги искаме отново догодина..според мене
Reply
Ами то за съжаление не става по желание на феновете, а чрез покана от промоутъри. Явно такава от България няма.
Моите дати са в Унгария и Чехия.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)