Threads: 2
Още европейски дати.
Това ме кара да мисля че все пак има някакви шансове за БГ
[SIGPIC][/SIGPIC]
Threads: 2
Аз на това се надявам.Ама концертите им са през ден и трябва или да имат 3 концерта за 3 дни или да се върнат от Румъния тука...Тъпа работа от всякъде...А на някои места имат по няколко концерта...Не е честно!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Threads: 1
Morticia Dickinson Wrote:Ох гледам аз,но дата за България е вече много невъзможна.Могат да ни смотаят м/у Гърция и Румъния.ad:
Тц. За Букурещ ще има Bruce Air. Тоест Брус трябва да си отиде до Лондон да вземе народа. Не вярвам да ни сложат по средата.
Threads: 18
Оффф,на след антракта в София , Брус попита "Shall we come back" и смятам че всички му отговорихме крещящо с "YEEEEEEEEES" офф дано догодина Брус си изпълни обещанието щото иначе санкций!
Threads: 1
Кико Wrote:Оффф,на след антракта в София , Брус попита "Shall we come back" и смятам че всички му отговорихме крещящо с "YEEEEEEEEES" офф дано догодина Брус си изпълни обещанието щото иначе санкций!
А дали някъде са му отговорили с не....
В цялата история на Мейдън има един единствен концерт на който не са излизали на бис, защото стадиона светкавично се е изпразнил към края като на мач на ЦСКА
Threads: 18
Не мисля че той го поита след като се върнаха от биса и имаше предвид дали ги искаме отново догодина..според мене
Threads: 27
Ами то за съжаление не става по желание на феновете, а чрез покана от промоутъри. Явно такава от България няма.
Моите дати са в Унгария и Чехия.