Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Билети и транспорт до Атина
Получих една оферта за транспорт до Атина.
Буса е 16 местен и ще струва 1800 лева.
Трябва да се стигне там следобед и да се тръгне обратно през нощта.
Ако искате събирайте въпроси и ще се обадя да ги питам.
Reply
Това е интересна оферта .. Как се казва фирмата..
и дали има възможност да се пътува нощем? за да сме там сутринта в деня на концерта .. защото следобяд ми се струва малко късничко Smile
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Излиза левче на километър 1800/12 = 150лв. на човек! Става, а ако сме повече ще ударим джакпота....Значи щом возят на такава тарифа може и да се борим за отстъпка за повече народ, макар че и така никак не е зле! Но действително според мен трябва да пътуваме през ноща, та в Събота да сме там рано, докато си намерим хостела и т.н.
Reply
Аз тази седмица ще звънна и на тикет про .. да видя къде се загуниха те
Reply
Давайте още въпроси, за да звънна наведнъж, да не досаждам много.
Reply
Ами зна4и за сесга това са въпросите

Има ли възможност да се пътова през нощта за да сме в атина на сутринта в деня на концерта , и да тръгнем наобратно веднага след него?

За колко човека биха ни направили разни отстъпки?

Колко е максимума и минимума за група. Смисъл колко човека може да сме.?

.. нека изчакаме малко може още нещо да изнине
Reply
Въпроси и отговори:
1. Как се казва фирмата
Деметро

2. Има ли възможност да се пътува през нощта за да сме в Атина на сутринта в деня на концерта , и да тръгнем наобратно веднага след него?
Може. Но шофьорите така или трябва да нощуват там и в цената е включена нощувка за двамата шофьори. Така, че те предлагат да се отиде следобяд, а да се тръгне рано на другата сутрин след концерта. Което така или иначе ще стане, защото концерта ще свърши в 2-3 часа, хапваме, почиваме и хайде обратно.

3. За колко човека биха ни направили разни отстъпки?
Направили са ги е вече.

4. Колко е максимума и минимума за група. Смисъл колко човека може да сме.?
Все им едно колко души. Трябва да се платят 1800 лева, буса има 16 места
Reply
Бе мисля си, че е по-удачно да пътуваме Петък през ноща. Пристигаме когато пристигнем окопитваме се, настаняваме се в хостела, проучваме има ли организиран транспорт до Тера, ако не го мислим, разглеждаме Атина(който иска деWink и по некое време тръгваме към точката на епицентъра...нещо такова, инак много ще ни е натопорчено си мисля аз. Пък щом плащаме, трябва да поръчваме и музиката, в смисъл ако решиме да пътуваме нощите моем да им го кажем, нъл тъй.
Reply
Leviatan Wrote:Бе мисля си, че е по-удачно да пътуваме Петък през ноща. Пристигаме когато пристигнем окопитваме се, настаняваме се в хостела, проучваме има ли организиран транспорт до Тера, ако не го мислим, разглеждаме Атина(който иска деWink и по некое време тръгваме към точката на епицентъра...нещо такова, инак много ще ни е натопорчено си мисля аз. Пък щом плащаме, трябва да поръчваме и музиката, в смисъл ако решиме да пътуваме нощите моем да им го кажем, нъл тъй.

Именно!
Reply
A я питай, ако стане нещо случайно и се съберем повече от 16 човека ко праим Huh
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)