Threads: 1

, ако Six Sense ги подгряват ще има рекорд за най-отегчена публика:blink:
Threads: 5
Неее, бе Любо, рекорда ще е по най-бързо избягала публика.
Басси, помните ли Соларис, а?:hmm: Сигурно правят хубава музика, ама кой ги пусна да подгряват преди W.A.S.P.???
Threads: 1
Леле спомням си. Ем ме приспаха, ем ме депресираха, ем ме изнервиха изобщо бръкнаха ми в джигера.
Threads: 17
Threads: 5
Тази година бях свидетел само на един концерт,но мисля,че не е тука мястото да си изказвам възхищенията!А иначе единственото за което съжелявам е,че нямам възможност да видя Мейдън....Пожелавам ви най-невероятното изкарване,в което не се съмнявам!Искам да разказвате и многооо снимки!
Threads: 9
Aйде ъпдейт да направа и аз:
Quote:И Cradle Оf Filth идват за Spirit Of Burgas
Британската метъл група Cradle Оf Filth ще изнесе концерт в третата вечер на фестивала Spirit Of Burgas. Визитата на предвожданата от Дани Филт (Dani Filth) група на 17 август, е първа в страната ни.
За концерта на основната сцена в Бургас, Cradle of Filth ще пристигнат в състав - Дани Филт (вокал
, Дейв Пибус (бас
, Мартин Скарупка (барабани
, Пол Алендър (китара
, Чарълз Хеджър (китара
, Роузи Смит (клавири
и Сара Джезъбел Дева (беквокал
.
Електронни билети за Spirit of Burgas могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.
Стандартни билети за събитието се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria вкл. веригата за офис консумативи Office 1 Superstore.
avtora.com
Quote:Официално е - GORGOROTH в България на 4 ноември!
В началото на месеца ви съобщихме за вероятността предвожданата от Gaahl и King Ov Hell версия на GORGOROTH да посети България на 4 ноември тази година. Сега информацията е официално потвърдена от български промоутър, като съвсем не изненадващо това е "Most of Evil Music". Лично Гани (още в KOROZY) разкри концертните планове на агенцията за есента в предаването "Фрактура" по телевизия "ММ" на 20 юли. Както знаете, на 7 септември, също по покана на MoE, у нас ще гостуват NILE, GRAVE и BELPHEGOR, така че до края на годината ще се нагледаме поне на екстремни чужди банди, ако не на друго (вж. и "Black Curse Fest"). Станаха ясни цените на билетите за NILE & co. - 30 лв. предварително и 35 лв. на място, продажбата започва от 21 юли чрез мрежата на "Eventim" и в магазин "О.Ч.З." в София. Ще участват общо 5 групи, в т. ч. AMON DIN и от българска страна - THE REVENGE PROJECT. Най-вероятно събитието ще се проведе в клуб "Blue Box", където беше шоуто на PRO-PAIN, а евентуално може да бъде и на открито - в Летния театър. Възможно е то да бъде представено като минифест.
По отношение концерта на GORGOROTH, засега е сигурно, че с тях ще бъдат и KEEP OF KALESSIN, като се уточнява името и на още една банда. Цената на билетите ще е вероятно (без да е окончателно
20/25 лв., а мястото - отново "Blue Box", по предварителни планове.
"Most of Evil Music" вече подготвят и събитията си за началото на 2009 г. През февруари и в края на март/началото на април ще има два големи концерта, които ще бъдат анонсирани след време.
Едно е сигурно - най-сетне - "true" норвежка блек метъл група идва в България![/i]
Quote:По непотвърдена информация...
Crematory и Grave Digger на 27 септември в София.
В официалните им сайотве обаче информация за България все още не фигурира.
Първоначално трябваше да се състои в зала "Христо Ботев", но май ще има малка засечка с кака ни Нешка Робева и се търсят други варианти...
А за Tarja Turunen вече май трябва знаете
Threads: 9
Дам и аз като гледам на Грейв и Таря ще хода май само

иначе ко толкоз им е гейското на Горгорот :?
Threads: 429
Country:
Освен, че вокала им е хомо?
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...