Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Концертен живот през 2008
Аз изобщо не знам да са свършвали !

ние си ги взехме преди 1 седмица от City Center
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
А за колко ги зехте Rolleyes и от кой магазин Rolleyes
Reply
За 25 лв от Сити Центъра .. (или Скай ЦентъраWink зад НДК

И в НДК ще ги има

Също и от мола ще можеш да си вземеш

Ето ти пълен списък на касите на Тикет про .. прецени коя ти е най близо
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Ама и вие ли ще идвате? Уууу бравос, айде всички на Таря.
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply
Ей супер Smile Сега да изкрънкам кинти и в петък ще си зема билет
Reply
Dragontear Wrote:Аз изобщо не знам да са свършвали !

ние си ги взехме преди 1 седмица от City Center

Свършиха и за това преместиха концерта в зала "Фестивална", която е с по-голям капацитет.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
А бе щеше да е по-добре в някоя по-малка зала, защото Фестивална няма да се напълни, а и не се слави като зала с добра акустика. а особено за концерт като този звукът е много важен
Be quick or be dead
Reply
Eddi Wrote:А бе щеше да е по-добре в някоя по-малка зала, защото Фестивална няма да се напълни, а и не се слави като зала с добра акустика. а особено за концерт като този звукът е много важен
Значи на Пърпъл звука беше добре (поне отпредWink, а и Форинър мисля че бяха там и специално пък при тях не познавам някой да се оплака от звука Wink
Reply
Morgoth Wrote:Значи на Пърпъл звука беше добре (поне отпредWink, а и Форинър мисля че бяха там и специално пък при тях не познавам някой да се оплака от звука Wink

да, и аз бях на Пърпъл и звукът наистина беше добре, ама не знам как ще разположат сцената пък и дали ще се получи и този път номерът Smile
Be quick or be dead
Reply
Е, какво ще кажете за концерта на Таря? Аз съм възхитен, беше страхотно. а като я видяхме с Мони пред залата, аз щях да припадна от вълнение Big Grin Big Grin Big Grin
Be quick or be dead
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)