Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Концерт в Румъния
аааааа чак сега се върнах.. леле.. беше.. за втори път изживях онова същото.. като на 4-ти юни :crying: направо.. абе вие сте го описали толкова подробно преди мен, че няма какво да допълня. Просто нямам думи..

ние преди концерта малко закъсахме с колата и се бях притеснила, че ще закъснея :no: ама не:laugh:, не закъснях.. беше.. ВЕЛИКО. Не, глупости, не беше велико, беше много повече от това ^^ ааааааа вече мога да умра спокойно ^^ бе какво пиша аз като нямам думи О.О
Reply
Значи и ти си била там...Ясно май само аз останах прецакана и цял живот няма да си го простя,НИКОГА!!!!!!!!!!!!!:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying:
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Спокойно, Мейдън със сигурност ще минат наблизо и следващите години. Както каза Брус "we've got a whole bunch of plans for the future" Smile

Е вярно, едва ли ще чуеш Рowerslave, Rime, The Clairvoyant, но, съгласи се, никоя песен не е по-важна от самият факт, че Мейдън ще свирят.

Бахти, още ми звучи в главата "Into the Abyss I'll fall, the Eye of Horus" Big GrinBig Grin
Reply
^IrOn^MaIdEn^ Wrote:Значи и ти си била там...Ясно май само аз останах прецакана и цял живот няма да си го простя,НИКОГА!!!!!!!!!!!!!:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying:

милоо, яяя стига.. те следващия път знаеш, че ще дойдат специално заради твоите прекрасни очи хD Big Grin а и нали си пия бирата с бате Стив, той ми обеща :laugh::happy:
Reply
Благодяря ви,че ме окуражихте!Обичам ви!Smile
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Здравейте,

И аз се прибирам сега от почивка...

Изкефихме се тотално с дъщеря ми Кармен на концерта! :rockdevil: Да я похваля, че успя с честните си сини очи да вкара видео-камерата ми и успях да запиша по около минута-две от всяко парче, а също и от подгряващите. :edwink: Румънците (ТрупърWink се представиха страхотно. Като прехвърля записа от лентата на диск ще я кача в нет-а. Сега ми се искаше да съм записал целия концерт, ама мога ли да слушам любимата група и да не се дера, да не скачам, да си дивея... Май не мога! :edhorns:

Тъжно ми стана, че румънците не можаха да напълнят този малък стадион... Confusedad: Както и да е... Все пак голяма част от тези, които бяха там се раздаваха на макс и се получи всичко страхотно.

Запознахме се с Моргот и приятеля му от Варна (забравих ти името, сориWink на връщане от Букурещ.

По-късно снимки, видео и други... :edwink:
Reply
Дженд тъкмо се чудех къде се загуби Smile, доста явно си се възстановявал от концерта Wink
А за филмовия материал определено го чакаме с нетърпение. 4sharig и bgshare май ще могат го поберат Wink
Reply
Тук съм, как иначе... :edwink:

Събирайте пари от сега за догодина, че както са се заканили за ново НЕВИЖДАНО досега шоу... Мали-и-и-и-и-и... Дано всичко да е наред и да им се радваме и догодина. Ако може, поне два пъти. :edwink:

И да сме по-добре организирани - с фланелки, знамена и т.н., като сръбските фенове.
Reply
За догодина със сигурност ще предприемем организация за концерт в чужбина но няма да е в Сърбия или Гърция....

А относно тениски знамена итн.. гарантирам че ще е на ниво..
Тази година в Гърция много фенове ни разпитваха от къде могат да си вземат като нашите тениски .. и даже ни сбъркаха с официалния фен клуб Big Grin
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Dragontear Wrote:Тази година в Гърция много фенове ни разпитваха от къде могат да си вземат като нашите тениски .. и даже ни сбъркаха с официалния фен клуб Big Grin

лошото е, че организаторите не ни сбъркаха, та да се качиме за "Heaven...", на сцената
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
2 Guest(s)