21st August 2008, 16:05
mickthomson Wrote:лошото е, че организаторите не ни сбъркаха, та да се качиме за "Heaven...", на сцената
Няма как да се качиш на сцената, ако нямаш PASS (сиреч специален пропуск за това

Концерт в Румъния
|
21st August 2008, 16:05
mickthomson Wrote:лошото е, че организаторите не ни сбъркаха, та да се качиме за "Heaven...", на сцената Няма как да се качиш на сцената, ако нямаш PASS (сиреч специален пропуск за това ![]()
21st August 2008, 16:53
Малко снимки от рандевуто до Румънско...
Снимка на сцената (малко неясна ![]() ![]() Пред сцена по време на изявите на "талантливата" щерка. Пича в най-близък, дето се вижда едвам-едвам в дясно е БГ фен. Бяха агитка от 5 възрастни и едно детенце, май по-малко беше от моята шерка. ![]() Стадиона е още доста празен: ![]() ![]() ![]() ![]() Изявите на "талантливата" щерка. Тук поне никой не я освирква, както в България. Може да са и обърнали гръб и да си лафят, но нищо повече... Това за пореден път ме убеди, че съседите ни са по-културни от нас: ![]() ![]() ![]() Ето и румънската група - Труупър. На мен ми харесаха. Вокалът извади страхотен глас, а ако не преиграваше с фалцета още повече щях да го заобичам: ![]() ![]() ![]() Който иска нещо за пиене, трябва да си купи предварително жетони от ей такава жълтичка каса. С тези 4 жетончета можеш или да пиеш 0.5 л мин. вода или същото количество бира. Чаша вода/бира е 10 леи (четири жетона х 2.5 леи единия ![]() ![]() ![]() Както вече споменах, мъчно ми стана, че не можаха да напълнят този малък стадион. Снимките са няколко минутки преди да излязат "Железните": ![]() ![]() ![]() Ето ни нас: ![]() Още снимки при следващата ни среща... :edwink:
21st August 2008, 19:02
Леле, страхотна красавица е Кармен.
![]() А вярно ли е, че освен рехава публиката е била бая позаспала? Мой познат разказа, че само едва едва пляскали и викали от време на време. Беше разочарован от румънците като цяло. То сега излиза, че няма пълно щастие, де - румънците заспали, гърците диви. ![]()
And I know of the pain that you feel the same as me...
21st August 2008, 19:27
Toлкова мълчаливи, че от скандиране Брус не можа да си каже приказката
![]() Снимките са супер ![]()
21st August 2008, 20:04
Аууу Кармен каква е красавицаа.. как не съм я видяла О.О такива красиви очи пропускат ли се хD
![]()
21st August 2008, 20:20
(This post was last modified: 21st August 2008, 20:23 by Antediluvian.)
Не, публиката макар и по-малка , беше по-активна от нашата в София. Доста шумни бяха - потърсете в youtube - iron maiden bucharest - crowd (заедно с wasted years примерно
![]() Имаше отделни места където бяха доста статични, но като цяло се деряха, пляскаха, скачаха /пред сцената имаше ОГРОМНО количество хора които снимаах и записваха, затова предполагам са бяха статични.../ - примерно на NOTB и на RIME /и където другаде имаше още някой мощен писък на Брус/ имах чувството че съм си загубил слуха - всичко около мен се дереше, а от Брус НИЩО не чух, всички звуци ми се смесиха в едно, това се повтаряше горе долу и на повечето припеви /въобще не беше така в София/
21st August 2008, 20:23
Там където аз бяях в София беше уникална бутаница,пого,дерящи се хора..и бяхме бая шумни.Поне това се чуваше от мойто място.
22nd August 2008, 13:18
Благодаря за милите думи за моето гардже!
![]() Предимството да си на хубаво място в трибуната е, че виждаш много добре и публиката, което си е допълнителна тръпка. Потвърждавам споделеното от мен и колеги по-горе, че въпреки немногото публика и големия процент заспала такава, останалите отсрамиха достойно Румъния. Добре, че бързо се стъмни и не се виждаха грозните "дупки" по трибуните и терена. В никакъв случай обаче Мейдън не могат да се оплачат от липса на адекватна подкрепа! Както спомена Antediluvian, имаше момент, в който под непрестанните скандирания "Мейдън, Мейдън..." Брусчо просто си поседна и се кефеше на публиката. Ето го и клипчето, май твоите родители, Antediluvian са го правили. Тук обаче не се вижда, за жалост доволната муцунка на Брусчо. http://www.youtube.com/watch?v=o3VZ3Xyr2ak За радост съм хванал доволно близко със зуума на камерата този момент, когато Брусчо се опита да вземе думата и накрая с кеф каза: "It is obvious to me, that the last 25 years have not been... WASTED YEARS!" Моят комп няма дигитален вход (значи ми трябва нов ![]() Иначе около мен и навсякъде по трибуните имаше много хора, които не се помръднаха от седалките си, не издадоха май и звук дори, други пък се разкарваха, ходиха за бира и т.н. сякаш на сцената беше Белослава... :blink: Ама всеки си има право да се забавлява, както си иска, стига да не пречи много, много на другите. В моментите, когато не снимах се дерях зверски, Моргота може да каже какъв ми беше гласа на другия ден. Пък някой друг, ако има снимки, видео да пуска. Админ може да направи галерийка, като на концерта в Гърция или нещо подобно. Ето едно клипче от "Фиъра" със супер качество. Не мисля, че някой може да каже, че това е заспала публика, не че не можеше повече, де... http://www.youtube.com/watch?v=8w4F5TyRe...re=related :rockdevil:
22nd August 2008, 22:19
(This post was last modified: 22nd August 2008, 22:34 by Antediluvian.)
http://www.youtube.com/watch?v=ID8RGXyezag
ето го , любимия ми момент -- за жалост и тук не се вижда добре физиономията, която направи Брус ![]() Още не мога да проумея как ние с лекота напълнихме по-голям стадион в НАДЕЖДА / Мейдън ми дойдоха на гости миналата година даа ![]()
23rd August 2008, 11:04
Защо стадиона трябва да се напълни :blink: това май е нещо което го гледаме само в БГ. Румънците показаха, че е важно настроението което създаваш, а не бройката.
И айде сега един факт и помислете над него - тази година в Москва са били 17 000 човека ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |