Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Концерт в Румъния
mickthomson Wrote:лошото е, че организаторите не ни сбъркаха, та да се качиме за "Heaven...", на сцената

Няма как да се качиш на сцената, ако нямаш PASS (сиреч специален пропуск за товаWink. Такива пропуски не се раздават току-тъй... Трябва да си нещо като Супер VIP фен, като ония, дето обикалят яко с групата и на едно турне посещават поне десетина и повече шоута. В България не знам кой би се уредил с такъв пропуск по тези критерии...
Reply
Малко снимки от рандевуто до Румънско...

Снимка на сцената (малко неяснаWink, вечерта преди концерта. Вижда се поне, че още тревата не е покрита с пластмаса:

[Image: im_stage_night_bef_b6bef.jpg]

Пред сцена по време на изявите на "талантливата" щерка. Пича в най-близък, дето се вижда едвам-едвам в дясно е БГ фен. Бяха агитка от 5 възрастни и едно детенце, май по-малко беше от моята шерка.

[Image: img_0530_1265f.jpg]

Стадиона е още доста празен:

[Image: im_stad_early_aa6c0.jpg] [Image: im_epty_a_b_tr_1_c83cc.jpg] [Image: im_empty_tr_1_93fd3.jpg] [Image: im_empty_peluza_c6b1a.jpg]

Изявите на "талантливата" щерка. Тук поне никой не я освирква, както в България. Може да са и обърнали гръб и да си лафят, но нищо повече... Това за пореден път ме убеди, че съседите ни са по-културни от нас:

[Image: img_0525_129bc.jpg] [Image: img_0531_dc648.jpg] [Image: img_0543_01497.jpg]

Ето и румънската група - Труупър. На мен ми харесаха. Вокалът извади страхотен глас, а ако не преиграваше с фалцета още повече щях да го заобичам:

[Image: img_0548_fd398.jpg] [Image: img_0554_8f8ec.jpg] [Image: img_0552_b9ab2.jpg]

Който иска нещо за пиене, трябва да си купи предварително жетони от ей такава жълтичка каса. С тези 4 жетончета можеш или да пиеш 0.5 л мин. вода или същото количество бира. Чаша вода/бира е 10 леи (четири жетона х 2.5 леи единияWink, изборът е ваш:

[Image: im_jetoane_9ac27.jpg] [Image: im_casa_fef2b.jpg]

Както вече споменах, мъчно ми стана, че не можаха да напълнят този малък стадион. Снимките са няколко минутки преди да излязат "Железните":

[Image: im_stad_stage_11731.jpg] [Image: im_stad_peluza_61229.jpg] [Image: im_stad_trib_1a_539c2.jpg]

Ето ни нас:

[Image: im_me_karmen_ba625.jpg]

Още снимки при следващата ни среща... :edwink:
Reply
Леле, страхотна красавица е Кармен. Smile
А вярно ли е, че освен рехава публиката е била бая позаспала? Мой познат разказа, че само едва едва пляскали и викали от време на време. Беше разочарован от румънците като цяло.
То сега излиза, че няма пълно щастие, де - румънците заспали, гърците диви. Big Grin
And I know of the pain that you feel the same as me...
Reply
Toлкова мълчаливи, че от скандиране Брус не можа да си каже приказката Wink
Снимките са супер Wink
Reply
Аууу Кармен каква е красавицаа.. как не съм я видяла О.О такива красиви очи пропускат ли се хD Big Grin
Reply
Не, публиката макар и по-малка , беше по-активна от нашата в София. Доста шумни бяха - потърсете в youtube - iron maiden bucharest - crowd (заедно с wasted years примерноWink, който не е бил.....

Имаше отделни места където бяха доста статични, но като цяло се деряха, пляскаха, скачаха /пред сцената имаше ОГРОМНО количество хора които снимаах и записваха, затова предполагам са бяха статични.../ - примерно на NOTB и на RIME /и където другаде имаше още някой мощен писък на Брус/ имах чувството че съм си загубил слуха - всичко около мен се дереше, а от Брус НИЩО не чух, всички звуци ми се смесиха в едно, това се повтаряше горе долу и на повечето припеви /въобще не беше така в София/
Reply
Там където аз бяях в София беше уникална бутаница,пого,дерящи се хора..и бяхме бая шумни.Поне това се чуваше от мойто място.
Reply
Благодаря за милите думи за моето гардже! Big Grin

Предимството да си на хубаво място в трибуната е, че виждаш много добре и публиката, което си е допълнителна тръпка.

Потвърждавам споделеното от мен и колеги по-горе, че въпреки немногото публика и големия процент заспала такава, останалите отсрамиха достойно Румъния. Добре, че бързо се стъмни и не се виждаха грозните "дупки" по трибуните и терена. В никакъв случай обаче Мейдън не могат да се оплачат от липса на адекватна подкрепа! Както спомена Antediluvian, имаше момент, в който под непрестанните скандирания "Мейдън, Мейдън..." Брусчо просто си поседна и се кефеше на публиката. Ето го и клипчето, май твоите родители, Antediluvian са го правили. Тук обаче не се вижда, за жалост доволната муцунка на Брусчо.

http://www.youtube.com/watch?v=o3VZ3Xyr2ak

За радост съм хванал доволно близко със зуума на камерата този момент, когато Брусчо се опита да вземе думата и накрая с кеф каза:

"It is obvious to me, that the last 25 years have not been... WASTED YEARS!"

Моят комп няма дигитален вход (значи ми трябва новWink, за да прехвърля директно записа от лентата, та ще го дам днес в студио да ми го прехвърлят на DVD. После ще го кача, където кажете, да си го дръпнете, че и на бразилеца - Луиз съм обещал.

Иначе около мен и навсякъде по трибуните имаше много хора, които не се помръднаха от седалките си, не издадоха май и звук дори, други пък се разкарваха, ходиха за бира и т.н. сякаш на сцената беше Белослава... :blink: Ама всеки си има право да се забавлява, както си иска, стига да не пречи много, много на другите.

В моментите, когато не снимах се дерях зверски, Моргота може да каже какъв ми беше гласа на другия ден.

Пък някой друг, ако има снимки, видео да пуска. Админ може да направи галерийка, като на концерта в Гърция или нещо подобно.

Ето едно клипче от "Фиъра" със супер качество. Не мисля, че някой може да каже, че това е заспала публика, не че не можеше повече, де...

http://www.youtube.com/watch?v=8w4F5TyRe...re=related

:rockdevil:
Reply
http://www.youtube.com/watch?v=ID8RGXyezag

ето го , любимия ми момент -- за жалост и тук не се вижда добре физиономията, която направи Брус Smile

Още не мога да проумея как ние с лекота напълнихме по-голям стадион в НАДЕЖДА / Мейдън ми дойдоха на гости миналата година даа Smile / , а в ЦЕНТЪРА на БУКУРЕщ, доколкото знам и видях , доста по-голям град...не можаха да напълнят стадиона?
Reply
Защо стадиона трябва да се напълни :blink: това май е нещо което го гледаме само в БГ. Румънците показаха, че е важно настроението което създаваш, а не бройката.
И айде сега един факт и помислете над него - тази година в Москва са били 17 000 човека Wink
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)