Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Концерт в Румъния
Здравейте,

Току-що прегледах как са ми прехвърлили записа от MIniDV на DVD и въобще не съм очарован. Confusedad: Звукът нещо не ми харесва (чак и жена ми го забелязаWink и най-вече има отрязани моменти - на лентата ги има, а на ДВД-то ги няма. :edmad:

В момента на ДВД-то са:

- 8 файла .MPEG и
- 2 файла .BUP

Общо записът на лентата е 54 минути, а на файловете е 2.69 GB.

Някой, ако даде акъл ще е добре... HEEEEEEEEEELP! :excl:

...Морготе, 17 000 в Москва? :blink:
Reply
Ам.. като е DVD защо има MPEG фаилове...?
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
A касетката със записа пазиш ли я?
Ако не се лъжа има камери, който могат да се вържат към комп с firewire и така да се свали инфото.
А загубата на качество на звука сигурно се дължи на декодера който са използвали Rolleyes

Иначе дам: Москва 17 000 и бих казал, че за толкоз малко народ, стадиона изглеждаше пълен :blink: :blink: :blink: поне от бутлега който гледах и бяха порядъчно шумни, ма да си призная и се още съм изгледал само 1-вата част Smile
Reply
И аз гледах клипче от Москва и ми се струват доста повече от 17 000 :blink: Морготе,сигурен ли си,че са били толкова :eusa_shifty:
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Dragontear Wrote:Ам.. като е DVD защо има MPEG фаилове...?

Нямам идея, Нико? Ще ходя да се разправям що така... По принцип трябва да един файл, нали?

Morgoth Wrote:... A касетката със записа пазиш ли я?...

Разбира се, че я пазя! Big Grin

Според вас, какво трябва да изисквам от хората, които ще прехвърлят касетата? Някой, ако е правил тази процедура успешно, да свирка.

Благодаря!
Reply
Зависи от чаптерите.. за да пестят време го правят един или два и трябва да са VOB или BUP или и двата да ги има... но съм сигурен, че не трябва да има MPEG. Аз лично този процес не съм го правил но помня че на Кико на камерата ако не се лъжа имаше опция да се прехвърли всичко от касетата на SD карта.. а от там лесно вече могат на двд да се направят
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
До колкото разбирам, поради спестяване на време, моето прехвърляне не е станало добре. Ще потърся някой, който да се постарае повече... Предполагам тези, които заснемат сватби и т.н. гонят високо качество и ще ми свършат работа.

Моята също може да прехвърля на SD картата, но се губи качеството, правил съм го вече. Камерата ми е Canon MVX 300.
Reply
Нещо ме глождеше, та реших да разчовъркам малко...

"Фиъра" в Букурещ:
http://www.youtube.com/watch?v=8w4F5TyRe...re=related
"Фиъра" в София:
http://www.youtube.com/watch?v=uI0MaPjh4NM

Къде ви побиват повече тръпки? Бъдете обективни, моля! :edwink:

Уточнение:

Клипчето в Букурещ е правено от човек в трибуната с видеокамера, а това в София от мен с апаратче-сапунерка.
Reply
София определено!Тук като каза "Oh ,yeah" и стадиона се разпра,не че у румънско беше зле ама ебати и по-малко хора има.Ние сме много по-фенове от тея паляци дето немогат да напълнят тая кошница :violin:
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Първо се пак в София народа беше и добрече беше фиъра, че някой да си отворат устата Big Grin Иначе наистина тук на фиъра обстановката беше по-хубаво, но като цяло - Букурещ :eusa_think:
То тва най-добре си личи от бутлег, ма от Букурещ се още не съм намерил :no:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)