Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Концерт в Румъния
И сме по-назад, ма се таз важното е че и ние ще ги видим Wink
Reply
Чи хубаво изглеждат... Big Grin Остава само да ги оползотворим.
If you're going through hell, keep going. - Sir Winston Churchill
Reply
Здравейте, ние сме двама от Ямбол, които ще ходим на концерта в Букурещ. Имаме си билети, но евентуално може да се включим към други пътуващи. Принципно ако има желаещи може да пътуваме с кола. Ако сме само двамата с жена ми едвали ще хукнем с колата.
Reply
Здравейте на всички, нов съм във форума. Както се досещате голям фен на Мейдън Smile

Тъй като неможахме да се организираме с приятели за Букурещ, реших да се обърна към вас /сигурно е късно, но трябваше да опитам/ искам да ви питам, възможно ли е все още да се правят поръчки, или вече всички сте с билети?

тези , които имат билети за букурещ - имате ли представа колко далеч от сцената би трябвало да се намирате? Питам не случайно - когато бях на Локомотив, се намирах точно на оградата която отделяше зона "пред сцената" и "терен" , и виждах добре, а и не беше много далеч от сцената, но малко по-назад абсолютно нищо не се виждаше /нисък съм/, а и сцената беше ниска, и доколкото знам, в Букурещ няма да е по-различна.
Reply
Тук трябва да отговори МОРГОТ
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Билети в момента се продават за еквивалента на така наречената от теб зона "Терен", така че при добро желание с такъв билет пак може да си на същата ограда. Колко далеч от сцената е тази ограда нямам представа, както и колко висока е сцената Smile
Reply
ako njakoi e gelae6t za bukure6t,za da se organizirame moge da mi pi6e na trifon13@abv.bg
Reply
Така за Румъния има народ, но е разхвърлян- София, Варна, Пловдив, a очевидно и Ямбол веч Smile
Та първоначалната ни идея е с влак и после спане. Но до самия концерт има доста време, за тва може да се премисли как ще се пътува Wink

Билетите ние си ги зехме чрез друг човек, който ни ги достави. Трябва да се говори с него и ако е съгласен да ги достави, като освен билета се заплаща и пътя му Wink
Reply
Я да напиша сега каква информация съм събрал аз досега:

Тъй като хората са разпръснати от много градове ще напиша от Русе нататък каква са възможностите според мен :

За спане съм си харесал общо взето 3 места на прилични цени. Всичките са сравнително в центъра, където между другото сa стадионът,жп гарата и мястото където спират автобусите на фирма Ованесови от Русе:

1. Хотел Marna (1 звездаWink. Цените са в рамките на 25 - 28 евро за двойна стая. Лукса е почти никакъв - тоалетните са общи и т.н., но за една вечер става. Сайт : http://www.hotelmarna.ro/engleza/index.htm. Предимство е че е съвсем близо до ЖП гарата и на 100 метра от него има метъл кръчма, която много ми хвалеха хора, ходили на концерти в Букурещ.

2. The Midland Youth Hostel. Тук има разнообразие от цени, но пак варират около 10-15 евро на човек в зависимост от стаята (повечето са общи стаи за по 8-12 човека, както си е нормално за хостел и с общи баниWink. Повече информация на сайта им: http://www.themidlandhostel.com/. Предимство е идеалното разположение в центъра, доста наблизо спира автобусът от Русе (на пиаца УнириWink. Малко по-далеч се пада стадионът, но пак би трябвало да е в рамките на 15-20 минути пеш, поне според картата.

3. Friends Hostel. Цените са 12-14 евро на човек, условията са като на горния хостел. Огромного предимство е разположението - точно на пътя между жп гарата и стадиона. Идеално е в случей на пътуване с влак. Сайтът им за съжаление не работи. http://www.friendshostel.ro/

ТРАНСПОРТ:

Автобуси от Русе до Букурещ има в 6:30 и 14:00 часа. Пътуват около 2 часа и цената им е 20 лева в едната посока и 30 лева в двете посоки. Тръгват от автогара Русе (която е до жп гаратаWink и пристигат пред хотел Хороскоп на площад Унири в Букурещ (което се пада в центъра и сравнително удобно за ходене пеш до стадионаWink.

Влак от Русе до Букурещ има в 3:15 и в 14:25, като пристигат съответно в 6:07 и 17:09. Цената на двупосочният билет е 40 лева (без запазени места, но не съм убеден, че такива трябватWink.

На следващия ден връщането е лесно - има удобни влак и автобус, а и да замръкнеш в Русе не е чак такъв проблем - на родна земя си все пак Wink

Та така - това е засега, че ми омръзна да пиша. Засега на мен ми се върти в главата да пътувам с кола от Ямбол до Русе (може би станахме трима от ЯмболWink и от там с влак или автобус. С кола ми се охлади ентусиазмът да се мъча из Румъния и Букурещ след като прочетох всякакви писания за липси на винетки, за цени на паркиране и прочие. Не знам дали си заслужава да се тормозя за колата си, вместо да гледам концерт и да се наливам с бири Smile Надявам се да съм бил полезен с тази информация. А за уговорки наистина има време, но към началото на Юни е хубаво да се заемат хостели, защото през лятото мисля, че се пълнят подобни места от всякакви стопаджии и прочие пътуващи евтино младежи.
Reply
И аз съм си мислил за кола, но наистина е по-добре да се съберем 5човека в 1 кола и да я оставим в Русе, и от там да ни е по-спокойно. Има време за решаването на транспорта, но няма време за взимането на билети. Ще се опитам да се кооперирам с някой, а за пътя до Русе - най-удачно ми изглежда 5 човека да си разделят разходите в 1 кола /нямам представа колко сме общо, но от София дано се съберем 5 човека поне/. Има вероятност да има някой с мен.

Но преди това нека билета стане факт, и тогава пак ще говорим Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
2 Guest(s)