3rd April 2008, 22:38
И сме по-назад, ма се таз важното е че и ние ще ги видим

Концерт в Румъния
|
3rd April 2008, 22:38
И сме по-назад, ма се таз важното е че и ние ще ги видим
![]()
4th April 2008, 13:36
Чи хубаво изглеждат...
![]()
If you're going through hell, keep going. - Sir Winston Churchill
7th April 2008, 13:53
Здравейте, ние сме двама от Ямбол, които ще ходим на концерта в Букурещ. Имаме си билети, но евентуално може да се включим към други пътуващи. Принципно ако има желаещи може да пътуваме с кола. Ако сме само двамата с жена ми едвали ще хукнем с колата.
8th April 2008, 19:05
Здравейте на всички, нов съм във форума. Както се досещате голям фен на Мейдън
![]() Тъй като неможахме да се организираме с приятели за Букурещ, реших да се обърна към вас /сигурно е късно, но трябваше да опитам/ искам да ви питам, възможно ли е все още да се правят поръчки, или вече всички сте с билети? тези , които имат билети за букурещ - имате ли представа колко далеч от сцената би трябвало да се намирате? Питам не случайно - когато бях на Локомотив, се намирах точно на оградата която отделяше зона "пред сцената" и "терен" , и виждах добре, а и не беше много далеч от сцената, но малко по-назад абсолютно нищо не се виждаше /нисък съм/, а и сцената беше ниска, и доколкото знам, в Букурещ няма да е по-различна.
9th April 2008, 08:57
Тук трябва да отговори МОРГОТ
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
9th April 2008, 10:00
Билети в момента се продават за еквивалента на така наречената от теб зона "Терен", така че при добро желание с такъв билет пак може да си на същата ограда. Колко далеч от сцената е тази ограда нямам представа, както и колко висока е сцената
![]()
10th April 2008, 19:39
ako njakoi e gelae6t za bukure6t,za da se organizirame moge da mi pi6e na trifon13@abv.bg
Така за Румъния има народ, но е разхвърлян- София, Варна, Пловдив, a очевидно и Ямбол веч
![]() Та първоначалната ни идея е с влак и после спане. Но до самия концерт има доста време, за тва може да се премисли как ще се пътува ![]() Билетите ние си ги зехме чрез друг човек, който ни ги достави. Трябва да се говори с него и ако е съгласен да ги достави, като освен билета се заплаща и пътя му ![]()
11th April 2008, 13:47
Я да напиша сега каква информация съм събрал аз досега:
Тъй като хората са разпръснати от много градове ще напиша от Русе нататък каква са възможностите според мен : За спане съм си харесал общо взето 3 места на прилични цени. Всичките са сравнително в центъра, където между другото сa стадионът,жп гарата и мястото където спират автобусите на фирма Ованесови от Русе: 1. Хотел Marna (1 звезда ![]() 2. The Midland Youth Hostel. Тук има разнообразие от цени, но пак варират около 10-15 евро на човек в зависимост от стаята (повечето са общи стаи за по 8-12 човека, както си е нормално за хостел и с общи бани ![]() ![]() 3. Friends Hostel. Цените са 12-14 евро на човек, условията са като на горния хостел. Огромного предимство е разположението - точно на пътя между жп гарата и стадиона. Идеално е в случей на пътуване с влак. Сайтът им за съжаление не работи. http://www.friendshostel.ro/ ТРАНСПОРТ: Автобуси от Русе до Букурещ има в 6:30 и 14:00 часа. Пътуват около 2 часа и цената им е 20 лева в едната посока и 30 лева в двете посоки. Тръгват от автогара Русе (която е до жп гарата ![]() ![]() Влак от Русе до Букурещ има в 3:15 и в 14:25, като пристигат съответно в 6:07 и 17:09. Цената на двупосочният билет е 40 лева (без запазени места, но не съм убеден, че такива трябват ![]() На следващия ден връщането е лесно - има удобни влак и автобус, а и да замръкнеш в Русе не е чак такъв проблем - на родна земя си все пак ![]() Та така - това е засега, че ми омръзна да пиша. Засега на мен ми се върти в главата да пътувам с кола от Ямбол до Русе (може би станахме трима от Ямбол ![]() ![]()
11th April 2008, 19:14
И аз съм си мислил за кола, но наистина е по-добре да се съберем 5човека в 1 кола и да я оставим в Русе, и от там да ни е по-спокойно. Има време за решаването на транспорта, но няма време за взимането на билети. Ще се опитам да се кооперирам с някой, а за пътя до Русе - най-удачно ми изглежда 5 човека да си разделят разходите в 1 кола /нямам представа колко сме общо, но от София дано се съберем 5 човека поне/. Има вероятност да има някой с мен.
Но преди това нека билета стане факт, и тогава пак ще говорим ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
2 Guest(s) |