11th April 2008, 21:19
ne6to njama li da se organizirame za bukore6t
Концерт в Румъния
|
11th April 2008, 21:19
ne6to njama li da se organizirame za bukore6t
12th April 2008, 22:40
Ако някой ще поръчва билети /за "терен"/, дали е възможно и аз да се включа - нищо не разбирам на сайта
![]()
14th April 2008, 07:58
Така билетите от Румъния не се поръчват, защото местна фирма дето ги продава, няма представителство тук, а ПК което го въвеждаме не го приема. За това ние се събрахме народ и поръчахме на един пич да ни ги достави, като му заплатихме разходите
![]() Нека се пак кажат и другите, който са си зели билет дали се пак няма някъкъв начин ![]()
14th April 2008, 08:30
И моите билети бяха взети от познат на място в Букурещ. За поръчка от сайта не знам - като ми поиска доставка равна почти на цената на два билета и аз им казах да си гледат работата.
18th April 2008, 20:57
Много, ама много съм радостен да заявя, че и аз намерих начин чрез "познати" да си купя билет, така че живот и здраве билета ще е при мене по-късно, но днес е бил закупен
![]() ![]() ![]()
22nd April 2008, 09:43
Варианта от Русе с влак или автобус е най-удачен, тъй като ще се съберем всички и ще се движим заедно. Няма да има звънене по телефони "Ти къде си?", "Аз къде съм?" и т.н.
If you're going through hell, keep going. - Sir Winston Churchill
22nd April 2008, 12:49
И аз мисля така - до Русе и оттам заедно към Букурещ.
Ако ще сме повече хора събрани в Русе, може да се опитаме да намерим някакъв транспорт (микробус
![]() ![]() Ако сте навити за подобен вариант, трябва да уточним точна бройка хора и да търсим из Русе транспортна фирма. Например фирмата "Ованесови", която има редовна автобусна линия Русе - Букурещ - Русе, предлага и микробуси под наем. Нищо не ми пречи да им пратя един имейл да питам какви са условията и прочие. Само трябва да се уточнят сигурни хора. Така като гледам има два удобни варианта - Mercedes Vito с 8 места и по-големия Mercedes Sprinter с 20 места.
22nd April 2008, 23:19
тогава предлагам да направим някакво преброявяне всички, които ще ползваме този вариант? Колко общо ще бъдем в Русе
23rd April 2008, 13:35
От Ямбол последно сме 2 броя.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |