Threads: 5
Фиъра е вълшебен на всичките им концерти О.О но както и да е.. в София когато беше бях настръхнала цялата и бях пред рев.. не може да се сравни с нищо... Цялата публика както ревеше в един глас със запалки в ръце.. Беше магическо..
Не, че в Румъния не беше хубаво, напротив, ноо...
Threads: 1
Вярно е че на Фиъра, както и примерно на the trooper, run to the hills българската публика беше по-активна, но пък на останалите парчета нещо им липсваше.
Като цяло румънската беше по-постоянна
Threads: 399
Country:
Не сравнявайте двете турнета... в това от тази година говорим за легендарни и безсмърни класики
Не мога да виня хора които тук са седяли като препарирани на These Color Dont Run, Brighter Than A Thousand Suns Или For The Greather Good Of God.. А са фенове да речем 1986 г.
Познавам фен на групата който чу песните за пръв път в София примерно
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 9
Нико прав си, но пък съм гледал доста бутлези също и тоз в София, ми публиката тук си беше заспала, само се оживи кат трябваше да вика ракия
Морготе на бутлезите не може да се прецени гледала съм 2.
Разликата е на едната публиката едва ли не вече изнемогва и почти умира и едвам се чуваме.
Втората ненормално заглушителни сме.....дори Брус не се чува...къде е истината някъде там..
Като човек, който беше на оградите и видя отблизо групата....рядко съм ги виждала така да се кефят на публика!!!!...Като изключим моя приятел Ейдриън, който беше милия яко препил.Брус на 2-3 пъти спираше да пее, сядаше и оставяше ние да пеем..заглушавах ме го.Не ме интересува дали звука беше слаб...фактът е че го надпявах ме.
Второ не може да се сравнявт 2-те турнета :excl:.
И нормално в Букурещ публиката да ти се струвала по-шумна..преживяването е било по-скоро, а тук София бе преди малко повече от 1 година.
Морготе на бутлезите не може да се прецени гледала съм 2.
Разликата е на едната публиката едва ли не вече изнемогва и почти умира и едвам се чуваме.
Втората ненормално заглушителни сме.....дори Брус не се чува...къде е истината някъде там..
Като човек, който беше на оградите и видя отблизо групата....рядко съм ги виждала така да се кефят на публика!!!!...Като изключим моя приятел Ейдриън, който беше милия яко препил.Брус на 2-3 пъти спираше да пее, сядаше и оставяше ние да пеем..заглушавах ме го.Не ме интересува дали звука беше слаб...фактът е че го надпявах ме.
Второ не може да се сравнявт 2-те турнета :excl:.
И нормално в Букурещ публиката да ти се струвала по-шумна..преживяването е било по-скоро, а тук София бе преди малко повече от 1 година.
Threads: 9
И веднъж като го написа те разбрах
Та права си, то зависи къде е камерата, дали хората около теб са шумни или не, самата камера и още 100 неща.
А иначе може би защото е било по-скоро по ми е харесало там. Както и да е няма значение само да ги видим пак :edtroop:
Threads: 17
28th August 2008, 13:57
(This post was last modified: 28th August 2008, 13:59 by Ludnichar.)
Аз лично трите концерта на които аз съм бил до сега не мога да ги сравнявам по никакъв начин! И в трите имаше по нещо уникално и невероятно...
1. Белград - виждах ги за пръв път - нещо несравнимо, неповторимо, уникално! Нещо, което година-две по-рано не си бях и представял, че ще стане...
2. София - Отново ги видях, и то в родината ми! В града, в който съм се родил и отрасъл... Отново нещо неописуемо!
3. Букурещ - класиките!!! Макар, че имах бая забележки към сетлиста, не всеки ден чуваш Aces High примерно на живо... А румънците макар и малко, бяха жестоки като публика! А и това турне си е история просто...
Threads: 1
Morticia Dickinson Wrote:.Брус на 2-3 пъти спираше да пее, сядаше и оставяше ние да пеем..заглушавах ме го.Не ме интересува дали звука беше слаб...фактът е че го надпявах ме.
повече от 1 година.
това къде е било ?

Има ли някъде видео от този момент - дай линк