6th September 2007, 21:59
С пълна сила измина тазгодишното турне на Iron Maiden.Не мина много време и ето Maiden оповестиха някои от датите за следващото им турне догодина.Турнето им през 2008 се смята,че ще бъде най-великото им досега.Най-обсъжданата тема около предстоящото им турне е сетлиста.Кои песни мислите и кои песни ви се иска да изсвирят?
Threads: 446
Country:
10th September 2007, 13:37
Мечти мечти .. Мечтиииииииииии Churchill's Speech/Aces High/>Can I Play With Madness />Heaven Can Wait />Seventh Son Of A Seventh Son/>Sea of Madness />The Evil that man do/>2 Minutes to Midnight />Alexander the Great />Powerslave/>Wasted Years/>Rime of the Ancient Mariner/>Iron Maiden />Encores:/>The Trooper/>The Number Of The Beast
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 17
17th September 2007, 18:51
Правил съм бая опити да си съставям перфектния сетлист, и вервайте ми - мнооого е трудно... Да можеше поне към 50 да сложа... Ама айде, ще пробвам пак, пък квото излезе... 1. Caught Somewhere In Time 2. The Trooper 3. Brave New World 4. 22 Acacia Avenue 5. Bring your daughter 6. Fortunes Of War (не знам дали се намира някъде тази песен в изпълнение на Брус, но наистина умирам да я чуя от неговите уста... ако някой случайно знае нещо по въпроса да ми пише ЛС) 7. Flight Of Icarus 8. For the Greater Good of God 9. Blood Brothers 10. Alexander The Great 11. Iron Maiden 12. The Evil That Man Do 13. Dream Of Mirrors 14. Journeyman
В австралийски вестник Брус е споменал,че ще изпълнят по време на тазгодишното турне.Дано е така!
Rime of the Ancient Marriner
Powerslave
Revelations
Aces High
Threads: 1
That Girl
The Mercenery
Powerslave
Aces High
The Educated Fool
Wasting Love
Die With Your Boots On
Dream of Mirrors
The Fallen Angel
The Thin Line Between Love and Hate
bis:
- Killers
- Sheriff f Huddersfield тфа иссскам аз

:wub:
Threads: 1
24th December 2007, 12:16
Ако е до искане
Powerslave
Alexander the great
Revelations
Rime of the ancient mariner
No prayer for the dying
Infinite dreams
Holy smoke
Aces high
Loneliness of the long distance runner (последния да затвори вратата

Wasted Years
Seventh son of the seventh son
Clairvoyant
е те тва ми се иска
HRISTOLOFF
Threads: 2
Аз бих се кефил еднакво на всичко

Но определено искам Aces High,Powerslave & Rime of the Ancient Marriner!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Така още 3 дни до сетлиста..вече нямам търпение!!!:edtroop:..Баси колко бързо мина времето.