Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
New Tribute to Iron Maiden
Според мен пък Devildriver са се справили по-добре от Металика :eusa_think:
Reply
Titan Wrote:Ха заповядайте Wink

[Image: mhattim.jpg]
Maiden Heaven - 2008 - A Tribute to Iron Maiden

Група: Various Artists
Албум: A Tribute to Iron Maiden
Година: 2008
Жанр: Rock/Metal
Държава: САЩ
Език: Английски
Oценка: 9.50

Благодарение на Титан или Фишър кой както го знае Wink
Reply
Геша кой може да не го знае... Smile
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Изслушах го целия два пъти. Вероятно най-добрият трибют към Maiden, който съм слушал досега. Като цяло обаче. За мен лично е важно в кавърите да има друго виждане, а не да са едно към едно, затова ми хареса преработката на Brave New World. Изкефих се на Metallica и мисля, че Avenged Sevenfold са се справили доста добре с Flash Of The Blade. Run To The Hills обаче ме отврати. Mache Head малко ме разочароваха с тази версия, даже не си личи, че пее Robb Flynn, малко се е обезличила групата покрай напъните да докара близост с оригинала. Абе приличните неща са повече от неприличните, така си мисля Smile
Reply
Държа да отбележа, че Металика направо разцепват мрака могат го!И аз съм на мнение, че този трибют е много добър в сравнение с други, които съм слушал!Много добре са се получили нещата!
Reply
DevilDriver-трагедия
Metallica-цепи мрака наистина
Run To The Hills,The Trooper-ужасно
Fear Of The Dark & Flash Of The Blade са най-добре според мене
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Изслушах го веднъж ... и не е нещо, което ще си пусна пак! Има неща, които са направо подигравка, и човека/хората, допуснали да бъдат там за направо за клада!
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
В интерес на истината е пълно с ЕМО/GAY/BOY/LP банди дето са напраили супер гадни парчета... но пък има и много добри попадения... Brwe new world е направена много интересно в стила на Riverside. Theater, Machine Head, Sevenfold и кой ли още не се справят бая добре
... но дразнещото е че дори една ЕМО/GAY/BOY/LP група (а тук те са достаWink може да прецака 20 готини песни
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Макар да не съм първата разбирачка или човек, чиято критика е особено значима, но този трибют ми се стори направо трагичен...Слушах го преди няколко месеца, единственото, което ми допадна бе кавъра на Металика(Не защото ги обичам, а защото съм обективнаWink.Останалото дори не си напарвих труда да запомня кой го изпълнява по простата причина, че някой ме хвърлиха в шок.И все пак може на някой да му допадне, съдейки, че в Замунда имаше "благи" коментари, вероятно от хора, който са слушали три песни на Мейдън.Моето мнение е такова.Не харесвам този трибют.Обложката и името обаче са добре замислени.
Reply
Morticia Dickinson Wrote:1-вото кърти,2-рото убива от ужас...

Напротив това на Devildriver кърти според мене Smile
[Image: 25386.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)