Poll: От кой отбор сте?
You do not have permission to vote in this poll.
Левски
61.11%
11 61.11%
ЦСКА
11.11%
2 11.11%
Литекс
0%
0 0%
Локомотив (СофияWink
0%
0 0%
Славия
5.56%
1 5.56%
Локомотив (ПловдивWink
0%
0 0%
Друг
22.22%
4 22.22%
Total 18 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
От кой отбор сте?
Кика, дай да ти очертая един казус. Ако аз съм фен на Мейдън и на ЦСКА, никога не съм чувала за клуба и форума, но искам да членувам. В гугъл намирам форума, влизам с идеята да се присъединя. Ами като прочета тая тема, бая ще се замисля честно казано.
Нищо лошо няма да сте привърженици на който си щете отбор, ама вярвам Левски /а и останалите отбори/ си имат достатъчно форуми, където могат да се плюят на воля. Иначе няма защо да се чудим защо в клуба са записани само двуцифрено число членове. Щото да се делим на "готини" и "не-готини" фенове на Мейдън и да се дракаме заради отбори е малко тъпичко. Имаме си достатъчно клубни поводи за това.
Бду адвоката, който ни помогна да регистрираме клуба и ни предостави безвъзмездно помощта си /а разхода за адвокат беше най-голям/ е цесекар. Доколкото си спомням, се оттегли от форума точно след една разправия на тема "Левски-ЦСКА". Това ли искаме? Да си направим едно
Quote:Истинско съвършенство.
- десетина списващи, които слушат Мейдън и са за Левски. Останалите /"не-готините"/ да се срамуват в ъгъла, задето не са фенове на "правилния" отбор. Ми дай да си го впишем и в устава - право на членство имат само феновете на Мейдън и на Левски. Ем, не става така.
В заключение - не съм фен на никой отбор и не се интересувам твърде от футбол. Говоря от позицията на страничен наблюдател.
And I know of the pain that you feel the same as me...
Reply
Ок,съгласен съм.Обаче не съм писал с цел да обидя някой.Треаше смех да има,но понеже гледната ти точка е правилна и справедлива-спирам с изказванията Smile
И нека всеки слушащ Мейдън,да се чувства приет тук независимо от клубните си пристрастия Wink
Признавам,че се оляхме малко :eusa_whistle:
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Оки, всъщност не мисля, че е супер голям проблем, просто си разсъждавам принципно - че трябва да се консолидираме вместо да се делим по допълнителни признаци. А тия спорове за по-любими отбори винаги са ми били малко смешни, честно казано. Wink Сигурно, щото не се интересувам, ама много се палите, бе.Smile
And I know of the pain that you feel the same as me...
Reply
В темите за футбол е за простеене! В сериозните теми никой никого не дели никого на Левскари, цскари, високи, ниски, тъмнооки или червенокоси! Всички сме фенове на Мейдън, а тук това е най-важното! Smile
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
ТАШААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААК :edmad::edmad::edmad::edmad:
:violin::violin::violin:
Confusednivel::no:
:edflame:
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
според мен футбола е загуба на време и нерви Big Grin

Тоест гледането му..

Не участваш ли какъв е смисъла...
Като при секса Big Grin .... малко се получава

Дет се вика то си е казано "Койт играе пичели ... койт не играе ни пичели"
Какво ще си хабя нервите по дузина селяндури с еднакви фанелки дето са ги събрали от село (и АфрикаWink и нищо друго не могат да праат освен да се разхождат по терена. Разбирам аз да бях играл и да падна да .. ама ..

Не гледайте футбол... а слушайте музика и бъдете пълноценни Big Grin Wink
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Леле снощи бяхте отчайващо жалки.
Reply
Ми толкова си можем. Щом и с човек повече нищо не можахме да направим, айде обратно! И за УЕФА не сме готови! С тази игра ще ни набият канчетата и пак резил.
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply
Ц С К А !

а, изяждайте ме! :rockdevil:
Not everyone likes metal - FUCK THEM !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)