17th September 2008, 07:54
Leviatan Wrote:Благодарности Морготе, аз те поздравявам с нещо на Купола, по твой избор
Tенкс, но кат ги спомена, ай да ви вода на концерт

Така за останалите празнуващи днес: Кorpiklaani - Beer, Beer
Поздрави другарчето хD :]
|
17th September 2008, 07:54
Leviatan Wrote:Благодарности Морготе, аз те поздравявам с нещо на Купола, по твой избор Tенкс, но кат ги спомена, ай да ви вода на концерт ![]() ![]() ![]() Така за останалите празнуващи днес: Кorpiklaani - Beer, Beer
17th September 2008, 12:15
(This post was last modified: 17th September 2008, 12:18 by The beasT.)
За Христо.. Guns N' roses - November rain ..
Leviatan, честит имен ден, Twisted Sister - I Wanna Rock :] Ники, St. Anger .. та относно името... хD
17th September 2008, 13:13
Благодаря, връщам поздрава:
За The beasT - Still life За Морти- doctor, doctor За dragontear- Caleb /sonata arctica/ За Perfect Stranger- Whisky and the jarow За Eddie 94- Be quick or be dead За останалите- gammaray- land of the free ![]()
17th September 2008, 19:20
А така така,няма за мена ни от Любо ни от Мони!:crying::crying::crying:
![]()
17th September 2008, 19:47
^IrOn^MaIdEn^ Wrote:А така така,няма за мена ни от Любо ни от Мони!:crying::crying::crying: мило, теб на живо те поздравявам хD Tears of the dragon, понеже знам колко НИ е любима ![]()
17th September 2008, 20:06
А така така!това е друго!:wub::wub::wub:
Аз поздравявам с една песен,дето не знам дали я харесваш!За теб! http://vbox7.com/play:83f12a9e ![]()
17th September 2008, 21:55
ами благодаря за поздравите. Сега и аз да върна жеста
Мони: Waisting Love Leviatan(честит имен ден ![]() ![]() Dragontear: Brighter than a thousand suns
Be quick or be dead
18th September 2008, 09:07
^IrOn^MaIdEn^ Wrote:А така така,няма за мена ни от Любо ни от Мони!:crying::crying::crying:Добре де ето едно поздравче Lake of tears /Gammaray/ За Кристин Крюк от автобуса- Звездице /Балканджи/ ![]()
18th September 2008, 14:38
Христооо :] hell is livin' without you на чичко Алис (hug)
Или, луничке, no prayer for the dying, знаеш си
18th September 2008, 19:04
А така така мерси и на Любо и на Мони!Няма да ме забравяте ей!
Поздрав за вас с Blood Brothers!!!! ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |