Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
METALLICA слушат албум на поп-фолк певицата Силви&#1
абе бая чужденци го слушат това. доста мои приятели от други държави са си харесвали тази "музика". най- вероятно, защото за тях не е нещо традиционно и я възприемат като "местна култура":eusa_silenced: а и това че не разбират за какво се пее доста допринася Big Grin

и въпреки това тази информация ме съмнява... много Big Grin най- малкото кой дебил ще реши да пусне чалга на метъл легенди :eusa_think: то всякви ги има де, ама...
"...and with strange aeons even death may die..."
Reply
Пък и те дойдоха тук в деня на концерта ( и си тръгнаха в същия денWink - саундчеци, репетиция, интервюта и т.н, общо взето натоварен график, така че едва ли са имали време да слушат "местна музика" Big Grin Нз на кой и как му е хрумнало да пише такива простотии, лошото обаче е, че сайт като катехизиса ги разпространява... :dry:
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
the_trooper Wrote:Пък и те дойдоха тук в деня на концерта ( и си тръгнаха в същия денWink - саундчеци, репетиция, интервюта и т.н, общо взето натоварен график, така че едва ли са имали време да слушат "местна музика" Big Grin

Някой запален фен е решил да им покаже светлината и им е пратил "хубавите и стойностни песни" по пощата!!!:eusa_dance:
Big Grin
Reply
Имам чувството че това е една добре изпипана реклама в полза на фолк певачката
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Dragontear Wrote:Имам чувството че това е една добре изпипана реклама в полза на фолк певачката

Че е реклама -реклама е. Но изобщо не е добре изпипана Big Grin Едва ли има човек, който да повярва на такова нещо. Big Grin
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
АМи може да има и откачени фенове на Металика които ще си купят албума на Силвия само защото любимците им са го слушалиBig Grin
Reply
Dragontear Wrote:АМи може да има и откачени фенове на Металика които ще си купят албума на Силвия само защото любимците им са го слушалиBig Grin

Абе много харесвам Металика ама всичко си има граници HuhBig Grin
Reply
А аз имам чувството, че това е добре изпипан спам в нашия форум, за да ни кара да четем за педалика... :puke2: Big Grin
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Можеше и да е по- зле .. примерно да пишем за Мъжовар Big Grin..
Reply
Те поне не събират на концертите си 90% позьорчета-чалгарчета и не слушат силвия... :edrool:
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)