7th November 2007, 01:51
:rockdevil:
![[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]](http://ironmaiden-bg.com/Clans/velikoturnovo_Clan.jpg)
Suggestions, Comments and Questions
|
9th November 2007, 00:07
Сори за двойния пост, ама все забравям да отбележа, че в основния индекс на форума въпреки че съм прочел темите, там където е имало нови продължава да е бял Еди, вместо да стане тъмен, иначе в самите раздели си ми определя темите като прочетени...
![]()
9th November 2007, 17:27
Трябва да кликнеш на sub-board-a. В случая "The Forum". И от там вече отиваш на главния индекс.
"Running, scrambling, flying.
Rolling, turning, diving, going in again. Run, live to fly, fly to live, do or die. Run, live to fly, fly to live, Aces high." ~ Iron Maiden - Aces High ~
11th December 2007, 02:33
Ludnichar Wrote:Сори за двойния пост, ама все забравям да отбележа, че в основния индекс на форума въпреки че съм прочел темите, там където е имало нови продължава да е бял Еди, вместо да стане тъмен, иначе в самите раздели си ми определя темите като прочетени... Проблема е отстранен.. само, че ще трябва да натиснете че форума е прочетен Mark Forums Read за да ви отбележи всичко и после нешата ще са си ок!
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
25th January 2008, 16:57
Никсъне имам един куестчън- как мога да си променя името щот нали го обърках вместо Leviatan съм Levitian и инфрачервеното за какво служи?
25th January 2008, 17:01
Готов си
![]()
25th January 2008, 17:04
Аааа, много мерси а за инфракшана ще ми кажете в Неделя
25th January 2008, 17:19
Leviatan Wrote:Аааа, много мерси а за инфракшана ще ми кажете в НеделяАй стига, бе Любо, и други искаме да знаем пък.
23rd November 2008, 23:59
why not two bootlegs sections , one for audio the other for video
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |