Threads: 385
Kiko ... станал си Жертва именно на добре направения продукт .... БОНО за нищо не става...
Аксъл рулира...дори и сега
а за ози съм съгласен че е отломка...... някога е имал глас но сега лежи единствено на това НЯКОГА което Сабат му поднесе
Иначе според мен ,, и умрели вокали и групи ...(Queen) нямат място тук.... добре че умряха навреме..
а за тази плюнка Плант пък няма да говоря ,,, по мазен и лигав глас не съм чувал никога... Верка Сердучка звучеше по-сериозно от него
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
PS... получих съобщение ..
грешка при запис на база... и ми изкара целия пост на кико докато го цитирах.. а сега го няма... нещо подяволите се побърка форума
Не съм трил нищо
Threads: 18
Плант е велик.И той се лигави,ама Since I've Been Lovin' You -по дяволите тая песен е гигантска!Никой не може да я изпее!Никой!
A Нико само не разбрах,против сегашното подобие на Queen ли имаш против или Queen като цяло???
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 17
Morticia Dickinson Wrote:Както виждате Ози никъде не фигурира в моя списък...
Имах предвид "великия" фреди, не ози! И не твоето мнение, просто си поснала преди мен и така се е разбрало!
Threads: 5
Ludnichar Wrote:Имах предвид "великия" фреди, не ози! И не твоето мнение, просто си поснала преди мен и така се е разбрало!
добре.. според мен.. както и според ужасно много други хора, но главно.. според мен.
Въпрос на мнение е все пак.. но да кажем и от физична гледна точка..
8 октави, няма кой да ги оспори..
Можем да спорим с години. За мен 8 октави не ми говорят нищо...0....кръгла 0..., за мен не 8-те октави са важни, а как гласа на дадения човек резонира върху мен.Как аз го чуствам.
Друг е въпроса как вие определяте хората с великите гласове.
Та както казах спора ще е дълъг.
7th January 2009, 22:03
(This post was last modified: 7th January 2009, 22:07 by Dragontear.)
Признавам Queеn но като цяло са ми смешна група....
очевидно че имат принос за музиката но мисля че дори без тях светът не би се променил кой знае колко ..
поклон пред Фредри но според мен групи като Doors, Sex Pistols Black Sabbath и дори NIrvana и Guns ' N Roses са оставили по ярка диря в рока отколкото Queen... Аз свързвам Queen с поп музиката ... а от там и със шибаното популяризиране , омекотяване и комерсиализиране на всичко под знаменател POK..
Пак казвам поклон пред Фреди и Куин лека им пръст... според мен вече няма Куин и слава богу .. те си отидоха с Фреди
Та по тая тема .. повече бих се зарадвал на дует между пол Диано и Джони Ротън от колкото на Фреди и ... Монсерат Кабайе
..примерно
както каза Гери ..важен е усета а не другото
Threads: 5
Така нека и аз се включа!За мен няма смисъл от спорове,в които е ясно,че до консенсус няма да се достигне!Основното е,какво се влага в думата "велик"!За мен велик означава,музикант,който може да ме накара да плача,да се смея,да настръхвам,да го слушам в захлас!Музиката не е просто изкуство,а религия и начин на живот,а вокала е нейното лице!Така че за мен велик е този,който ме кара да го слушам без да спирам,а не този,който е световно признат за такъв!Всеки има вкус,аз от малка се старая да уважавам чуждото мнение!Затова никога не съм спорила,примерно еди кой си е по-велик от еди кой си!Всеки да слуша,каквото му харесва,защото музиката не е принудителна,а е за забавление и развлечение!
^
:eusa_clap:
именно това имам впредив.Не случайно навсякъде споменавам моето мнение, а не натрапвам моето мнение имено поради тази прична не споменах кои хора не заслужават да са в тоя списък.
Threads: 18
8th January 2009, 00:17
(This post was last modified: 8th January 2009, 00:22 by Кико.)
Значи първо айде някой да ми даде обяснение за 8 октави???
Можете ли.Това е от най-ниския ти тон да го качиш 8 пъти.Ако моя най-нисък е До -да кача 8 пъти гамата.8 октави не знам къде сте го прочели ,но такъв глас няма.Нико също е музикант и той да ви каже.Имаше една жена ,която на фалцет покриваше и до 9та октава,но първо беше жена,2ро фалцет и трето накрая бяха ултразвуци някакви.
Както и да е.Както каза Гери не октавите са важни.Фреди не е голям само заради диапазона си.
А иначе Sex Pistols Нико не са група.Смисъл на техния басист са му изключвали баса защото е бил бездарник.Именития Сид Вишъс.Факт е че Куин имат поп неща,ама да сложиш Sex Pistols пред тях е смешно.Едните поне са музиканти и могат да свирят.И каква е по-точно следата на скапаните пънкари....оставили са неизлечима следа на неможачи.
Фреди е гигантски и глас и за тея дето спорят да го чуят с Монсерат Кабайе,да няма да е рок дует ама е важна музиката на първо място.
Както и да е.Всеки с мнението си.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop: