Poll: Кой е най-добрия&#1090
You do not have permission to vote in this poll.
Brave New World
61.90%
26 61.90%
Dance Of Death
7.14%
3 7.14%
A Matter Of Life And Death
21.43%
9 21.43%
Следващият
9.52%
4 9.52%
Total 42 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Най-добрият албум след завръщането на Бр&#1091
В някой международен форум видях такава тема и забелязах ,че ние си нямаме и реших ,че е добра идея да пусна една Smile
По темата ,за мене Brave New World без никакво съмнение Wink
Вие какво мислите?
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Brave-то ми е в ТОП3 албуми на Мейдън... Smile
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
BNW Smile
Reply
AMOLAD
Reply
Бреъва е албума,който ме е направил човека,който съм в момента!За това няма как да кажа нещо друго!
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Brave ... New world Smile всъщност дълго се чудих между него и AMOLAD

Brave е обаче е най-невероятния музикален шедьовър, който съм чувал някога Smile
Reply
Следващият! :happy:
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Не знам дали има смисъл да се прави подобна анкета...за мен лично Брейва е просто един от най-великите албуми, като цяло в музиката, просто защото глобално погледнато е доста различен от предишния стил на Мейдън. Но самия факт, че е различен го прави толкова велик. Музиката му съдържа малко по-различно послание и може малко или много полага основите на "новия свят" , който лично аз тълкувам и като новото звучене на Мейдън. Мисля, че всеки един фен може да познае себе си в някоя от песните от албума. Аз лично имам периоди в живота ми, които ужасно се доближават до някой от песните.
Абе с две думи можех да кажа всичко това и с две думи : Велик албум !
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Резултатите са очевидни...моето мнение не е много по - различно.
Reply
Те резултатите са очевидни ,но аз мисля,че албума с най много достойнства след завръщането на Брус е A Matter of life and death.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)