Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FLIGHT 666 каца и в България !!!
Up the Irons Wrote:Самата вечер започна с лек, неприятен привкус....... не го възприемам да гледаш такова "НЕЩО" с пуканки и кола, все едно ще зяпаме "американски пай 18", ама после ми мина.
И баща ми така вика.. "Нещо пуканки искаш ли?" и аз "ЪЪ.. ма за кво са ни :laugh:" и той.. "АА.. да, вярно хD"
хD Big Grin
Reply
Филмът мисля, че няма нужда от коментар :edtroop:

Тотаировките бяха 162 Wink Иначе любимо: "stay heavy" Big Grin
Reply
Абе пуканки, аз в Арената си пукам малки Туборгчета (само такива имаWink), ама тва разбрах, че няма да има повече прожекции, което значи, че ше трябва да чакаме двд-то изглежда.
Reply
И ние се изкефихме тотално на филма! Пътувахме с Петьо до Стара Загора и седнахме до един висок и едър мъж с приятелката си. Той знаеше за сайта и редовно си го следи... Ама не запомних как се казав, сори. Ако четеш това, се обади, ей! :edwink:

Жалко, че при нас нямаше възможност за афтър парти. Благородно завиждаме на Софийския Клан.

UP THE IRONS!
Reply
http://zamunda.net/details.php?id=173297&hit=1
Reply
FLIGHT 666 го има вече в zamunda.net Които иска да си го свали на бързо само 14.4 Gb са двете DVD-та
аз го сторих отдавна и препоръчам на всички да го сторят.А после и да си купят Филма за IRON MAIDEN защото тях само така ще ги има завинаги:w00t:
:rockdevil::devilsmiley::edflame:
Reply
Мене тия неща със свалянето на официални продукти са ми яко тъпи. Още три дни и ще си купя DVD-то.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)