Threads: 23
14th February 2011, 14:20
Morticia Dickinson Wrote:Искам да се оплача.
Уча си аз до 5 сутринта, ставам в 9 за да продължа да уча, защото утре (15 февруари имам изпит по официалната програма. И какво става днес преди половин час ми се обажда на една колежка, за да ми каже,че изпита бил днес понеже така са се разбрали с преподавателя??? Е не са ли долни селянки..баси мицелите. Не стига,че се опитват постоянно да ни прецакват с моята приятелка от Унито, ама това вече е безобразно. Кажете ми как сега да не им строша главите и да не ги излежа?
Теееееееежка греда! Много тежка... Всякакъв коментар е просто излишен.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Threads: 5
14th February 2011, 14:43
Ебати рядко малумните хора....Напомят ми за бившите ми съученички, които винаги си правеха каквото искат и после ти трябва да го д*хаш, без извинение....
Threads: 0
14th February 2011, 17:58
Гадняри това е нечовешко даи да ги излежим двамата предлагам ти помоща си.:rockdevil:
Threads: 1
Скапана работа ви казвам.Имах работа с колата и реших да припаля мотора днес.Та,хоп,врътвам ключа,запалвам,поглеждам в огледалото към заднот стъкло и....а,че то що е толкова мръсно.Какво ти мръсно,бе хора,че то пръснато на сол.Баси гадното,шит,та чак смърди.Някаква дребна душица взела,че ми счупила стъклото.И ей го на,утре парите за билета за концерта отиват в автостъкла Кобра.А Кобрата хапе болезнено....Абе скапана работа ви казвам.Я да си пусна един последен зарубеж,че да оправим малко настроението..А билет ще има,но ще почака още малко....
Ааааа баси гадното, тва са пълни келемета, баси.
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Threads: 429
Country:
Аз за това нямам кола....
Ето доводи:
- Мразя да виса в задръствания... но по бих мразил повече ако съм шофьор
- Излишен разход: една кола почне ли да ти иска пари за нещо повече от гориво си закъсал
- Не искам да катастрофирам...: Имам ктастрофа с баща ми при която аз има пукнат лакът и разбита глава а баща ми счупени ръка и крак.. от тогава дори като си представя катастрофа ми пада кръвното.
- В София гъмжи от "Шофьори"
- Именно заради тези "шофьори" София не става за шофиране
- Пречи ми на пиенето
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 16
Пречило ти на пиенето???.... :mad:
Само заради това изказване ще вземеш книжка, за да караш задника ми!!
Иначе много тъпо баси гадната история :no: , все едно са знаели че ще ти трябват пари и са решили я да ги похарчи. Големи нещастници има..
Dragontear Wrote:Аз за това нямам кола....
Ето доводи:
- Мразя да виса в задръствания... но по бих мразил повече ако съм шофьор
- Излишен разход: една кола почне ли да ти иска пари за нещо повече от гориво си закъсал
- Не искам да катастрофирам...: Имам ктастрофа с баща ми при която аз има пукнат лакът и разбита глава а баща ми счупени ръка и крак.. от тогава дори като си представя катастрофа ми пада кръвното.
- В София гъмжи от "Шофьори"
- Именно заради тези "шофьори" София не става за шофиране
- Пречи ми на пиенето
До някъде съм съгласен с теб, но донякъде не.
-Въпроса с задръстванията лесно може да се реши, като всеки използва градски транспорт, ходи пеш, или с колело. А не всеки да се помъкне с колата, и да псова защо има такива задръствания.
-Колата винаги си иска консумативи, било масло, спирачна течност.....
-Не е гаранция, че като не шофираш, няма да катастрофираш 
-Съгласен съм, че в София гъмжи от "шофьори" тип С. Льоб и М. Хирвонен, всеки се мисли за "най-големия", като е сложил тубата в багажника, и е надул чалгии до откат. Това, разбира се не важи само за Сф.
-Решението, по въпроса с с тези шофьори, е или солени глоби, или разни привилегии, за по-дисциплинираните. Например в Калифорния има платна по магистралата, в които е забранено да караш, ако си сам в колата!!! Може да се движиш в това платно, ако си с поне още 1 човек. А и глобите за това са доооста солени. Така доста хора избягват задръстванията.
-Пиенето. Когато съм с колата, и знам че ще пия имам 2 варианта. Или не пия, или гледам да си осигуря поне 8 часа сън след запоя, та поне малко да ми разкара. Но попринцип, пиене + шофиране не е добра комбинация.
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Threads: 27
Само да допълня, че задръстванията идват от лошата инфраструктура. Вече години наред разни хора излизат с номера, че София не била пригодена. Глупости! Никой град, строен преди век или два не е пригоден. Строят се подлези, надлези, тунели и т.н. Не можеш да искаш от хората да не карат колите си. Нали затова са си ги купили, ебати. Или затваряш центъра на града за автомобили. Или, както в Сао Паоло, ги пускаш по номера- тези и тези се движат тогава и тогава, а другите в този и този ден.
Има решения за всичко, стига на някой да почне да му пука и да сперм да се самоуправляваме, а да започнат най-сетне да ни управляват срещу това, че сме ги качили там и им плащаме заплатите.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 0
Сънувах ебаси съня тая нощ  Бях на концерт на Мейдън, като че ли от настоящото турне, но всичко беше някак различно. Беше в някаква пробита зала и нямаше много хора, бях най-отпред, отдясно на сцената и около мен нямаше никой  Брус си беше с одеждите от сегашното турне, но всичко друго беше някак различно, не може да се опише. Дейв и Ейдриън седяха на столчета пред барабаните, а Яник май го нямаше  А и нямаше огради пред сцената. Не можех да разпозная песните, все едно никога не съм слушал тая група. По едно време нещо стана и вече гледах от птичи поглед и пред сцената беше претъпкано  Абе луда работа казвам ви. И беше невероятно реалистично, щом си спомням такива подробности, а аз обикновено не си спомням сънища.
|