21st April 2009, 10:08
Мисля, че такава тема няма... или не съм я видяла
Струва ми се, че от заглавието е ясно за какво иде реч, но все пак:
Идеята е тук да разказвате когато ви се е случило нещо интересно, странно, невероятно, прекрасно, страшно и т.н.
Пускам темата, защото в последно време ми се случват какви ли не простотии- както хубави така и лоши.
Какво ми се случи днес:
Излизам си аз в 7:10 за училище. Пред нас има кръстовище и аз като прилична гражданка чакам да светне зелено. Колите спират, хората започват да пресичат и моя мислост се понася с тях. И в следващия момент нещо ме претрепва.
След като спира да ми се върти главата осъзнавам, че един колоездач се е залетял от на майната си, за него светофари няма и аз съм му била на пътя. Та от къде на къде ще пресичам аз на зелено!? Акъл нямам ли???
Сега на места започвам да придобивам прекрасни преливащи се сини и лилави цветове... Крайният резултат е че като ме видяха в училище на какво приличам ме изгониха да се прибирам
Това е началото на деня, но се надявам ако ще ми се случва още нещо по възможност нека е приятно...
А сега сте вие

Струва ми се, че от заглавието е ясно за какво иде реч, но все пак:
Идеята е тук да разказвате когато ви се е случило нещо интересно, странно, невероятно, прекрасно, страшно и т.н.
Пускам темата, защото в последно време ми се случват какви ли не простотии- както хубави така и лоши.
Какво ми се случи днес:
Излизам си аз в 7:10 за училище. Пред нас има кръстовище и аз като прилична гражданка чакам да светне зелено. Колите спират, хората започват да пресичат и моя мислост се понася с тях. И в следващия момент нещо ме претрепва.
След като спира да ми се върти главата осъзнавам, че един колоездач се е залетял от на майната си, за него светофари няма и аз съм му била на пътя. Та от къде на къде ще пресичам аз на зелено!? Акъл нямам ли??? Сега на места започвам да придобивам прекрасни преливащи се сини и лилави цветове... Крайният резултат е че като ме видяха в училище на какво приличам ме изгониха да се прибирам
Това е началото на деня, но се надявам ако ще ми се случва още нещо по възможност нека е приятно...
А сега сте вие
"...and with strange aeons even death may die..."