16th May 2009, 20:09
Днес цял ден в Борисовата. Бяхме в началото с класа + класната... при което седнахме в едно заведение в края след поничките, за което дсори не подозирах. Помолихме класната да ни поръча бира, а тя, заедно със сервитьора, бяха крайно неучтиви и ни отказаха хD Аз пък напук не си поръчах пържени картофки.. няма да им правя оборот, като не дават бира я.. И Каменица нямаха даже.. и цаца нямаше. Класната си тръгна, а ние отидохме до Ариана, да гледаме как двама наши съученици се возят романтично на една лодка. хD Най-сетне си отидоха милите ни кифли и ние отидохме да си купим бира... При което компанията ми отказаха да ми помогнат, а аз взех двулитровка... И така... сама литър и половина бира изпих и останалото успя да се стопли. Играхме багминтон, позелених си чисто новите дънки в тревата, гоних един приятел с остатъка от бирата, за да го залея /което впрочем завърши успешно/ :]
Помотахме се, станаха ми мазоли по краката, тичах към тоалетната /определено имам шестото чувство, че в предишния си живот съм била бойлер
/ И какво още.. слушахме чичко Алис, Мейдън, Кис, Скорпиънс... бе въобще всичко, с което ми е тъпкан телефона.. Даже с една приятелка имаме еднакви телефони, та правихме стерео хD и сега съм капнала.. и ми се спи страшно много.
Помотахме се, станаха ми мазоли по краката, тичах към тоалетната /определено имам шестото чувство, че в предишния си живот съм била бойлер
/ И какво още.. слушахме чичко Алис, Мейдън, Кис, Скорпиънс... бе въобще всичко, с което ми е тъпкан телефона.. Даже с една приятелка имаме еднакви телефони, та правихме стерео хD и сега съм капнала.. и ми се спи страшно много.