15th December 2010, 22:20
Не е на старо бе, кога съм го казала?
Е, малко е поскъсано от многото години по складовете, но като се знае, че нещото е от 80 и някоя година (както и 80% от учебниците ми- вече са антики
, направо си е перфектно! Но добре, че беше колежката- иначе 1000лв. щяха съвсем да ме убият.
Абе до тук за няма и 3 месеца съм хвърлила:
500лв.- семестър
500лв.- атласи
около 100лв.- учебници
50/60лв.- разни други глупости от сорта на престилка (скоро ще се купуват и някакви други гумени, които били по- скъпи
.
И това за семестър
ad: А моите са 11 или 12, не помня точно, което дори не искам да го мисля.
Иначе днес стигнах до фундаменталния извод, че алкохола и цигарите няма да ме убият, за наркотиците не съм проверявама, ама ХИМИЯТА ще ме довърши!:puke2:
Ей това да искаш да се грижиш за животни си е чиста проба извращение!:laugh:
Е, малко е поскъсано от многото години по складовете, но като се знае, че нещото е от 80 и някоя година (както и 80% от учебниците ми- вече са антики
, направо си е перфектно! Но добре, че беше колежката- иначе 1000лв. щяха съвсем да ме убият. Абе до тук за няма и 3 месеца съм хвърлила:
500лв.- семестър
500лв.- атласи
около 100лв.- учебници
50/60лв.- разни други глупости от сорта на престилка (скоро ще се купуват и някакви други гумени, които били по- скъпи
.И това за семестър
ad: А моите са 11 или 12, не помня точно, което дори не искам да го мисля. Иначе днес стигнах до фундаменталния извод, че алкохола и цигарите няма да ме убият, за наркотиците не съм проверявама, ама ХИМИЯТА ще ме довърши!:puke2:
Ей това да искаш да се грижиш за животни си е чиста проба извращение!:laugh:
"...and with strange aeons even death may die..."