8th September 2012, 10:36
Аз съм в стая с 20 души и единственото нещо което ме спасява са слушалките и мр3-ойките. Радиа не слушам много защото се уверих, че както телевизиите могат да те промият така и радио ефира малко се е извратил. Радио слушам евентуално ако има някое интересно предаване което следя. Писна ми около някой концерт да слушам през песен Гънс или ГодСмак.. или да речем радиото има договор за реклама на новият албум на изпердашена BG банда и им пускат парчето през 10 мин.. Харесва ми аз да си контролирам музиката според настроенията .. Така да речем слушам неща от MARDUK до THE SUBWAYS. В интерес на истината MAIDEN слушам доста рядко в работата...
Иначе че парите са най-важното нещо го казах от гледна точка на работата.. Човек работи за да му плащат и да взима пари това имам предвид иначе за човек е ясно, че парите не са най-важното нещо
Иначе че парите са най-важното нещо го казах от гледна точка на работата.. Човек работи за да му плащат и да взима пари това имам предвид иначе за човек е ясно, че парите не са най-важното нещо
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
All the evil seems to live forever...