Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicko Mc Brain: "Не планираме прощално турне!"
#1
В юнския брой на Класик Рок има малко интервю с Нико от 14 април.

Въпрос: Стив беше казал, че не е далече моментът, в който ще се оттеглите. Все още ли миклите така?

Отговор: Не планираме прощално турне. Ще влезем и ще запишем най-добрия албум, на който сме способни, а после поемаме на път. Ще видим как ще се развият нещата.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
#2
И слава Богу! Дано ни радват наживо още десетина годинки, а защо не и повече /я вижте дедковците от Стоунс/.Smile
And I know of the pain that you feel the same as me...
Reply
#3
Добре е че се чува това точно от Нико, че на него му е най-трудно. Много съм се чудил дали ще са склонни да вземат нов барабанист и да продължат, ако той се откаже.
Reply
#4
weekendwarrior Wrote:Добре е че се чува това точно от Нико, че на него му е най-трудно.
Абсолютно!

weekendwarrior Wrote:Много съм се чудил дали ще са склонни да вземат нов барабанист и да продължат, ако той се откаже.
Според мен - никакъв шанс! Ако вземат нов човек, той в края на краищата ще стои 5 години и след това и другите ще се пенсионират... не си струва да се минава през нелекия период на интеграция. Мисля, че единствено Clive би бил кандидат, той обаче очевидно не може да свири...
Reply
#5
Orlin Wrote:Според мен - никакъв шанс! Ако вземат нов човек, той в края на краищата ще стои 5 години и след това и другите ще се пенсионират... не си струва да се минава през нелекия период на интеграция. Мисля, че единствено Clive би бил кандидат, той обаче очевидно не може да свири...

Това е така, но доколкото познаваме Стив, когато той реши нещо за Мейдън, нищо не може да го спре. Щом може да изгони Клайв, Пол и Ейдриън, защо да не замени Нико? Групата е минавала и през много по-тежки моменти. Ако Стив си науми нещо е като локомотив - опитай се да го спреш.
Reply
#6
weekendwarrior Wrote:Това е така, но доколкото познаваме Стив, когато той реши нещо за Мейдън, нищо не може да го спре. Щом може да изгони Клайв, Пол и Ейдриън, защо да не замени Нико?


С Doug Sampson :rockdevil:
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#7
Dragontear Wrote:С Doug Sampson :rockdevil:

Big Grin Мисля, че колкото и да остарее Нико, пак ще е повече във форма от Дъги. Пък и с простотиите, които говори в последните години надали...
Reply
#8
Стига бе...за къв дявол му е на Стив да пенсионира Нико..няма логика..Нико си е паснал като дялан камък в групата от самото му идване в нея, пък и може ли да изгониш дядо Коледа?!
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply
#9
Leviatan Wrote:Стига бе...за къв дявол му е на Стив да пенсионира Нико..няма логика..Нико си е паснал като дялан камък в групата от самото му идване в нея, пък и може ли да изгониш дядо Коледа?!

Нито казваме, че не пасва, нито пък че трябва да го гонят, но пък той си е почти на 60 и млати по два часа на концерт като хамалин на тия барабани. Не е като Ейдриън да изкара концерта в разкрачен стоеж на едно място Wink

Рано или късно ще капне. Дано да е по-къснор но тия турнета са си жестоко изцеждане на силите.
Reply
#10
Като бяха Sabbath във София, Bill Ward беше голяма гледка - един дядо с дълга бяла коса млати като алтав на барабаните... дай боже всекиму такова здраве!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)