7th May 2009, 08:23
Dragontear Wrote:Тогава нека съдят това.....(LINK)
Това не прави пари, а комикса прави.
IRON MAIDEN съдят комикс-поредица заради името й
|
7th May 2009, 08:23
Dragontear Wrote:Тогава нека съдят това.....(LINK) Това не прави пари, а комикса прави.
7th May 2009, 19:37
Кико Wrote:...Тея хора са го създавали това име и не може просто така да се ползва.И моето мнение е такова. Не виждам нищо нередно в това, след като си градил 30 години име, което се е превърнало в запазена марка, да си го защитиш. А и "Iron and the Maiden" ми звучи тъповато и е видно, че са искали просто да имитират името на групата.
And I know of the pain that you feel the same as me...
8th May 2009, 09:00
Dragontear Wrote:...според британската банда тя се възползва с цел финансова облага некоректно от приликата с името на "Девиците".Според мен това е важният момент - идеята е, че почитатели на групата биха могли да помислят, че комиксът има нещо общо с нея. Разбира се, тези, които са по-навътре в нещата, не биха се вързали...
15th May 2009, 16:39
Dragontear Wrote:Глупаво е всъщнощ да съдиш някой за това ... Perfect Stranger Wrote:И моето мнение е такова. Не виждам нищо нередно в това, след като си градил 30 години име, което се е превърнало в запазена марка, да си го защитиш. А и "Iron and the Maiden" ми звучи тъповато и е видно, че са искали просто да имитират името на групата.Първо да ви кажа здрасти на всички които сте в фен - клуба а и на тези дето просто сте фенове на IRON MAIDEN .. Понеже нямам време да пиша във форума ето ви едно мое мнение по точно становище!Сега по темата която разисквате на длъж и шир... Ся моето а и вашите мнения въобще не са важни в този случаи.Ако аз бях Steve Harris и знам през какво съм преминал за да осъществя мечтата си IRON MAIDEN да е това което е сега ! Щях да съдя и за по-малки посегателства върху това име.Дори щях да съдя хора за дето не слушат групата ми ха ха ха...:w00t:Това беше в кръгът на шегата !!Относно това за приликата с делото срещу НАПСТЕР!! Като гледам от тогава има най - много с двама души по малко на концертите на M . . . . . . . A (името на тази група пиша така по лични съображения ) Ако е верно това че приликата в имената е случаина защо тога ва онези две срички средата на думата са тооолкова малки да не кажа не забележими? Които дръзне да се ебава с IRON MAIDEN трябва да знае к,во го чака!!Съд до - дупка и толкоз!Относно това че по този начин IRON MAIDEN ще изгубят фновете си !НЕ ГО ВЯРВАМ Т,ВА Които е истински фен просто трябва да мисли като мен!!Както съм казвал и преди феновете на IRON MAIDEN са истински и верни за цял живот! Ако вие допускате някои да се ебава с религията ви безнаказано това си е за фаша сметка !За мен това е не мислимо и ако не сме на едно мнение може би трябва да изляза от фен - клуба ! UP-THE IRON,S:edtroop:
:rockdevil::devilsmiley::edflame:
16th May 2009, 19:37
Не бих спряла да слушам Мейдън за нищо на света камо ли за това, обаче е факт, че ще се навъдят много хейтъри, който да плюят групата.Такива хора само чакат нещо, за което да се хванат.
![]()
16th May 2009, 20:18
Никой истински фен не би спрял да слуша Мейдън. Ако някой псевдо-фен се откаже.. още по-добре :] Религията трябва да се пречисти от нечистокръвните :laugh::laugh: Трябва да ги съдят! И определено тези, които са решили да е такова заглавието, са чували за групата, с главно М. Не е възможно да няма нищо общо! Просто са решили, че ще минат по тънката лайсна.. ама не ги е огряло.
![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |