Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Още сме живи!!! :)
Хахах , а не, аз мисля Октомври-Ноември да е пуснат.Big Grin
Reply
Е да не даваме обещания..........

Истината е че направата на сайта която беше близо 2 години..... сега протече в 1 година близо

По лесное защото вече има концепция и се знае какво трябва да има и всичко е структурирано

привилегиите на новя сайт са че ще ви държат информирани рори ако Стив харис е пръднал...... останалите неща ще запазя в таина
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Мерси за инфото, аз не бях наясно, че работите над нов сайт.... Акаунтите ще се пренесат ли или ще трябва всеки наново да си прави акаунт? Само това ако може да споделите? Wink и съжалявам, ако преди това е имало инфо и за това, просто не съм видяла....
Hooks in you, hooks in me...
Reply
Няма да е нужно да си правите нови акаунти
А ще можете вече да се логвате и на самия сайт... което ще ви дава достъп до скрити секции на .... Това ще става с е-мейла ви и номерът на членската карта Smile

Също така всички новини ще получавате като News Letter
Reply
Здравейте на всички от Русе.
Как сте? Какво ново около вас ? Има ли нещо ново около МЕЙДЪН? :rockdevil:
Reply
Искам да изкажа огромни благодарности на Илиян, без него нямаше да се справим. :wub:
Reply
Моля. Blush Важното е работа да се върши. Smile
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Ако все още някой чете тези писания тук в този сайт ! Моля да ми отговори ако иска де ? 1.К,во става с клуба ? 2. Защо сайта е толкова окаян напоследък на няма ъпдейти, няма информация никаква за дейноста на клуба ? Писах на НИКО веднъж в Скайп ама той не каза и дума ! И 3. Къде всъщност е ТОЙ ? :rockdevil: След разглеждане на сайта човек остава с осещането за някаква призрачна и не реална обстановка !:w00t::devilsmiley: с други думи някакъв ХАОС се е възцарил тука ! Не искам да ме разбирате погрешно ама си мисля че Фен клуба отива към залезът си ,ако и да не е тъй !!!!:edhorns: UP-THE IRON,S
:rockdevil::devilsmiley::edflame:
Reply
Писано е някъде из темите, но ще ти го кажа и аз.

Работи се по изцяло нов сайт, затова е решено този повече да не се ъпдейтва - просто няма смисъл. Като стане новия сайт, инфото ще се пренесе там, до колкото знам, че има доста повече опции от този, и т.н. Та затова, този не се ъпдейтва

п.с: а Нико, къде е и аз нз, и на мен ми трябва, писах му в скайп доста пъти - отговор никакъв Big Grin. предполагам, че е затрупан от работа.
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Ed Hunter Wrote:Ако все още някой чете тези писания тук в този сайт ! Моля да ми отговори ако иска де ? 1.К,во става с клуба ? 2. Защо сайта е толкова окаян напоследък на няма ъпдейти, няма информация никаква за дейноста на клуба ? Писах на НИКО веднъж в Скайп ама той не каза и дума ! И 3. Къде всъщност е ТОЙ ? :rockdevil: След разглеждане на сайта човек остава с осещането за някаква призрачна и не реална обстановка !:w00t::devilsmiley: с други думи някакъв ХАОС се е възцарил тука ! Не искам да ме разбирате погрешно ама си мисля че Фен клуба отива към залезът си ,ако и да не е тъй !!!!:edhorns: UP-THE IRON,S

Значи, ако погледнеш няколко поста по-нагоре ще видиш цялата информация, която Mickthomson ти е дал, и която те интересува. А Нико не отговаря : 1. Защото има прекалкено много работа, все пак от 10 до 8 е на работа. 2. В "останалото" време и повреме на работа той, аз и Dr. Feelgood...работим по новия сайт, както разбра вече. Нека и вметна, че само 3-ма души е ИЗКЛюЧИТЕЛНО БАВНО И СЛОЖНО да се справим бързо с тази задача. Някой имали представа правенето на един сайт колко време отнема и то толкова голям (по информация и т.н.). Не..нали..е почнали сме да го правим от април месец, сега е ноември. Правете си изводите сами. И няма да коментирм колко безсънни нощи сме прекарали с Нико за да сме толкова близо до края. Да, вижда му се края.Но толкова бавно става като работим 3-ма, и пак стана неимоверно бързо готов.
Така,че дет се вика малко търпение на финалнта права сме....Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)