Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden имат написани осем нови песни
#1
На 1 януари Nicko McBrain е споделил пред Eddie Trunk – водещ на предаването “Friday Night Rocks” по нюйоркското радио Q104.3 FM, че групата ще влезе в студио след две седмици като до момента имат написани 8 нови песни като вероятно ще се наложи да се напишат още няколко по време на записите. Nicko също е добавил, че “материала е малко по-различен от последните албуми и, че няма да прибързват със записите.”. Според Trunk, Nicko е заявил, че новия албум вероятно няма да излезе преди 2011.

от http://www.roadrunnerrecords.com/blabber...mID=132833
Reply
#2
ХА ха, изпревари ме Smile

http://radiotangra.com/?page=newss&lng=bg&nid=7894

Така се започва година... :rockdevil:
[COLOR="Yellow"]Love is a razor and I walked the line on that silver blade
Slept in the dust with his daughter, her eyes red with
The slaughter of innocence
And I will pray for her.
I will call her name out loud.
I would bleed for her.
If I could only see her now.

Circle of fire my baptism of joy at an end it seems
The seventh lamb slain, the book of life opens before me.
And I will pray for you.
...Some day I may return.
Don't you cry for me
Beyond is where I learn.
[/COLOR]
Reply
#3
Хм..нещо не ми се връзва. При положение, че имат написани 8 песни и скоро влизат в студио, не виждам какво толкова имат да правят през цялата 2010-та, че да планират излизането на албума за след началото на 2011-та.
Reply
#4
Ще репетират и композират за албума до пролетта, после турне и после запис. Технологично, 2011 звучи напълно нормално. А и при Мейдън винаги има план за минимум 3 години напред.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
#5
Да си призная и мен малко ме съмнява да е 2011
а Stiff какво турне преди излизането на албума имаш предвид...Smile нещо като промо на албума ли или както правеха за ed hunter и gimme ed
Да не би да са решили да правят още един лег на SBIT.
Според мен е малко късно 2011 .. много години минават от последния им студиен албум и прекалено много време ще изкарат без да правят нищо

въпреки че може би нарочно го правят за да могат да починат след SBIT

Само мен ли ме плаши това "по-различен"?
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#6
Няма да е SBIT, но всъщност всички в момента се чудят какво ще се свири на Вакен, Сонисфиър и т.н. Досега са обявени няколко участия и ще има още. Това имам предвид под турне.
Що се отнася до албума, в последното списание на фен клуба Харис също каза, че ще излезе в началото на 2011 най-вероятно.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
#7
А, да, това с паузата е вярно, но от друга страна има сериозна опасност това да е последният албум на групата. Никой не казва със сигурност, но си ги говорят тия неща- албум, турне за албума, едно greatest hits турне и чао. Имаме сигурни само още три години Мейдън, затова ще си налягам парцалите и започвам мащабно събиране на пари. Smile
Направих последни харчове по колекцията си по празниците и сега събирането излиза в отпуск за поне половин година.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
#8
Абе .. ако това им е последния албум значи Маите са били прави


2012 настъпва и края на света...... Big Grin
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#9
2011 е твърде далече.По време на предното турне Брус говореше,че 2010 ще им излезне албума и тръгват на турне.Те лятото тръгват на турне и съм почти сигурен ,че до тогава ще е излезнал албума.А и Мейдън действат експедитивно,няма да го запишат до Март и да го издадат след година.Така никога не са правили ,не вярвам и сега така да постъпят.
Друго,което ми дава основание да мисля,че ще излезне тази година е интервюто на Брус в тур-бука от SBIT 2008 - "Следващото,което ни предстои е албум и турне към него,след което смятам да направим най-мащабния проект в кариерата си (демек прощално турнеWink " .Те миналата и по-миналата година бяха на турне ,свирейки стари песни,няма да тръгнат пак така да свирят стария материал.А и ако албума излезне 2011 ще се паднат 5 години от предния албум,което е твърде много,отново пауза,която до сега не им се е случвало да правят.

АЗ бях убеден .че Май да кажем ще излезне и ще го свирят на Вакен и т.н ,ама това интервю на Нико много почва да ме човърка.Дано да се е объркал нещо.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
#10
Като прочетох новината и аз останах изненадан от варианта албума да излезе през 2011, но Stiff предложи много разумно становище как може да се развият нещата. А вече дали това ще е последния им студиен албум... Само времето ще покаже. Следващите месеци ще са изпълнени с различни спекулации, както за албума така и за турнета и прочие, което от една страна е дразнещо, но пък от друга е хубаво, че ще се генерира интерес около групата и ще имаме за какво да си чешем езиците Big Grin
Иначе Stiff го написа... спестявайте кинти Big Grin
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)