Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden имат написани осем нови песни
#51
Morticia Dickinson Wrote:Хахах като Sonata Arctica например Big Grin

Ами не точно... соната не са толкова велики и скъпи
нито пък имат такава кариера..... големи са само за мен Smile те могат да си позволят да свирят на площад особено за първи концерт когато опипват почва.. все пак те свирят само по клубове и най-много по фестивали
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#52
Именно.Абсолютно съм съгласен със Стиф и Нико и нека отворя една скоба - точно поради тази причина не искам да ги виждам в Каварна Wink
Някак си група свирила с Куин на Рок ин Рио '85 ,направила 2ри хедлайнерски великолепен гид '01 , хедлайнвала Донингтън и т.н ,трябва да запази величието си.
За мен лично има една тънка линия,която разделя рок групите.Разделя ги на "Велики" и "Божества".
Божествата (според менWink са групи като:Led Zeppelin ,Queen ,The Who ,The Beatles ,Pink Floyd.Независимо дали ги харесвате или не,тези хора са оставили неизлечима среда в рока и техните успехи и най-вече музика са с космическо величие.Редом до тези имена могат да седят само две хеви-метъл групи - това са Мейдън и Металика и не защото Аз така съм решил или е написано някъде,а просто защото успехите им са преминали границата на "Успешна метъл банда".Това че и чалгарите в училище са слушали Fear Of The Dark и No More Lies не ме кара да се гордея,но е показателно както и това ,че майка ми ,която няма понятие от рок също знае кои са Мейдън ,без моя милост да я е информирал за това.Просто Мейдън са наистина религия.Обложките им са цяло изкуство.Хора,които не слушат метъл прослушват Мейдън само ,защото са впечатлени от обложките им и т.н Всичко свързано с тази група е изпипано до съвършенство и искам да си остане такова.
Deep Purple също трябва да са в онзи списък по-горе,ама как да ги сложа след това ,в което се превърнаха след 1993?Като ги гледах 2006 в София бях щастлив наистина,но как да нарека това "Божествено"...а са ми любима група.
Та накратко,нека Мейдън запазят сакралния ореол,който в момента ,а и винаги са притежавали.Да,след 4-5 години няма да имаме вече шанса да ги гледаме ,но така е по-добре.Друга моя любима група,почти наравно с Мейдън е Цепелин.Тях никога не съм ги виждал и няма и да ги видя.Преживял съм го.До момента Мейдън съм ги глеал цели 3 пъти и сигурно до прощалния им концерт ще съм ги гледал дай Боже поне още толкова ,така че по-добре е да преживеем хубав край ,от колкото да ги гледаме на Камен Бряг,Каварна,Стара Загора,Ловеч и т.н
Просто не виждам как някой уважаващ себе си метъл фен, ще заведе сина си или дъщеря си на концерт на Мейдън в Стара Загора или на площада в Каварна и ще му/й обясни,че това е най-великата метъл банда на света.Или дори да успее да го обясни,не знам как малкият/ата ще го повярва...
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
#53
:eusa_clap::eusa_clap::eusa_clap:
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
#54
Нямам търпение вече за новия албум, но не ми се иска да прекратяват. А и съм ги гледал 1 път само, но решат ли го значи така трябва да бъде. Confusedad:
Reply
#55
До колко е на група "ще стане като тея дето пеят по безплатни концерти с или без кебапчета, или по Стари Загори и Ловеч" си зависи от групата.
Колкото пъти Скорпионс идват на Каварна и пълнят стадиона. А нови групи като Cradle Of Filth и Dimmu Borgir (които адски харесвамWink събраха по 2-3 000. Нима, ако Rammstein свирят в Каварна това също ще е принизяване?
Ако Maiden пожелаят няма да се стигне до там да свирят по площади за безплатни концерти. Как Дио, Стоунс и ДС го могат?
Само да вметна, че Uraih Heep дето свирят по безплатни концерти в България, в Гърция един техен билет струва 50 евро и пълнят стадиони и зали. Същото важи и за останалите групи, които свирят тук безплатно. Аз се радвам на такива концерти. Благодарение на тези концерти видях малка част от мечтаните ми Rainbow. Ако не беше Цонко нямаше да видя Billy Idol, Motley Crue, John Lawton, Heaven And Hell, Testament,Dimmu Borgir и още други. Да противна ми е трашарията отвън стадиона. Пияни , миризливи металюги, които се разхождат наляво и надясно, но ако това е начина е мамака му заслужава си.
Maiden винаги ще са навърха и няма да стигнат до там , за да сирят по безплатните концерти.Защото са Maiden. Както Ac\Dc са Ac/dc и Rolling Stones са Rolling Stones, който си го може си го може и на 70 години.
Така че е абсурдно да се смята,че ако Мейдън продължат да свирят задължително трябва да се стигне до там, че да свирят по такъв тип концерти.....Абсурдно е...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)