Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011
stiff Wrote:Днес си купих билет за последната дата от турнето, в Лондон O2 Arena. Мисля, че това ще е велик концерт по няколко причини- последен е от турнето, не е фестивал, в Англия е.

Все още има билети. Не отказвам компания. Smile
Турция за мен отпада окончателно.

А пътуването до там как е,проверил ли си?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Да, Bulgaria Air- 5-ти натам с връщане на 7-ми. Хийтроу. 446 лв. С EasyJet е по-скъпо и дните не съвпадат. С Wizzair е с 15 лв. по-евтино, но каца на Лутън, което всъщност излиза по-скъпо, защото транспортът е доста от там до центъра. И последно в процес на резервация съм на стая в приятно хотелче с пъб долу, на 10 минути пеша от O2, две нощувки по 30 паунда.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
stiff Wrote:Днес си купих билет за последната дата от турнето, в Лондон O2 Arena. Мисля, че това ще е велик концерт по няколко причини- последен е от турнето, не е фестивал, в Англия е.

Все още има билети. Не отказвам компания. Smile
Турция за мен отпада окончателно.

Убиец!
Те това е.
Много се чудя, но тук ще водя няколко души за няколкостотин и ....другия път
Всъщност няма ли някакви лоукост полети
Няма. Толкова е. LOT 210 евро, Bulgaria Air 223
Стиф, в кой номер сектор са ти билетите да видя дали има свободни
Reply
BK 418, row U, seat 886

Мисля, че все още има 10-15 места в същия сектор.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Reply
stiff Wrote:Да, Bulgaria Air- 5-ти натам с връщане на 7-ми. Хийтроу. 446 лв. С EasyJet е по-скъпо и дните не съвпадат. С Wizzair е с 15 лв. по-евтино, но каца на Лутън, което всъщност излиза по-скъпо, защото транспортът е доста от там до центъра. И последно в процес на резервация съм на стая в приятно хотелче с пъб долу, на 10 минути пеша от O2, две нощувки по 30 паунда.

Е ,това е.При нас е умножено по две,направо върхът,май пак няма да ме огрее.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
И при нас е по две .... :/ .... Май ще се ходи само до Гръцко :/
Reply
stiff Wrote:BK 418, row U, seat 886

Мисля, че все още има 10-15 места в същия сектор.
Вероятно имаш предвид 866, но разбрах, има билети
Reply
Айде, Косьо, не го мисли. Един път се живее. Ще гледаме Мейдън и ще смучем бири в Ийст Енд. Smile
Reply

На същото мнение съм и още през януари взех билети - BK 112 Big Grin
Reply
Maria Wrote:На същото мнение съм и още през януари взех билети - BK 112 Big Grin

Супер! Ще разменим контакти преди това да се чуем и да се видим там, ок?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)