Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaze
Новият албум. Чухте ли го и хареса ли ви?
Аз го харесвам този пич и въпреки че си падам повече по нещата му с Wolfsbane, много го уважавам за това, че нещата, които прави в момента не са копие на Maiden.
"Promise And Terror" ми хареса доста, но любимият ми си остава "Silicon Messiah".
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
За съжаление ми направи кофти впечатление, когато се мъчеше да пее песните на Брус и някак не можах да му стана фен.
Може би трябва да опитам пак да го чуя, слухът ми може да се е попроменил за 5-6 годинки Smile
[COLOR="Yellow"]Love is a razor and I walked the line on that silver blade
Slept in the dust with his daughter, her eyes red with
The slaughter of innocence
And I will pray for her.
I will call her name out loud.
I would bleed for her.
If I could only see her now.

Circle of fire my baptism of joy at an end it seems
The seventh lamb slain, the book of life opens before me.
And I will pray for you.
...Some day I may return.
Don't you cry for me
Beyond is where I learn.
[/COLOR]
Reply
Аз още не съм чул албума .. Обаче адски ме кефи....
Стиф от къде мога да намеря албума.. миналата седмица го търсих ама безуспешно
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Опа намерих го и вече звучи :eusa_whistle:
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
С всяко следващо слушане, албумът ми допада все повече. При първо слушане не бях особено очарован, но реших, че ще си изградя мнението едва след третото слушане. Е, не е най-добре окомплектования албум, който може да се чуе, но в никакъв случай не е и посредствен. Има си силните и слаби страни. Просто си е един стабилен хеви метъл албум :rockdevil:
Reply
албума ми хареса. много здрав хеви албум :rockdevil:
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)